Jul- och nyårshälsningar från PSbloggen

2021 börjar närma sig sitt slut och det betyder förstås att det är dags att börja summera det väldigt märkliga, och på många vis prövande, år som har passerat. För många har spel varit viktigare än någonsin för att få en paus från vardagen med covid-19 och den isolering som har drabbat vissa. Även om vi inte har samma nivåer av restriktioner i samhället längre kan vi dock skymta dem runt hörnet igen med tanke på utvecklingen på sistone.

Vi på PSbloggen har försökt bidra med en ljuspunkt i vardagen med våra recensioner och andra texter, som vi hoppas att du både finner informativa och underhållande. Detta kommer vi förstås att fortsätta med även under nästa år. I vanlig ordning kommer vi under mellandagarna att publicera våra årslistor, och vi vill väldigt gärna veta vad du rankar högst i varje kategori också. Så glöm inte att göra din röst hörd!

Medan dessa listor går upp kommer vi i redaktionen att ta en välbehövlig paus för att ladda batterierna inför 2022, som ser ut att bli ett smått otroligt spelår oavsett vilken spelsmak du har. Därför passar jag och resten av redaktionen på att önska samtliga kära läsare en fantastisk jul, och ett riktigt gott nytt år. Ta hand om varandra där ute i stugorna!

2 kommentarer
  1. Kristoffer Nyrén Krille
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.