Jul- och nyårshälsningar från PSbloggen

Ännu ett år har nu passerat, eller är åtminstone snubblande nära slutet, och detta betyder förstås att du snart kommer att kunna gräva ner dig i våra traditionsenliga topplistor där vi summerar de mest minnesvärda spelen från 2022. När jag i skrivande stund kikade tillbaka på förra årets julinlägg påmindes jag om att vi vid tillfället fortfarande var djupt inne i pandemirestriktionerna, vilket lyckligtvis inte är fallet i år.

De senaste årens prövningar har sannerligen visat behovet för verklighetsflykt då och då, och det är svårt att hitta ett bättre medium för detta än just spel. På ett personligt plan har PSbloggen varit väldigt viktig för mig under dessa år, då jag känner att jag och mina outtröttliga vänner i redaktionen bidrar med något positivt i tider där det har varit sparsamt med upplyftande händelser i omvärlden. Det är förhoppningsvis något som även du, som trogen läsare, känner. Jag och resten av redaktionen vill passa på att tacka för att ni läser våra texter och följer med oss på denna resa. Det är svårt att greppa att PSbloggen kommer att fylla hela tio år nästa år.

Nu när högtiderna är här kommer vi att ta en liten välbehövlig paus och tillbringa tid med nära och kära, men oroa dig inte! Du kommer som sagt att få inlägg att läsa varje dag fram till nyårsdagen medan vi laddar batterierna för ett nytt otroligt spännande spelår. Vi önskar samtliga läsare en fantastisk jul, och ett minst lika fantastiskt nytt år. Sköt om er och ta hand om varandra!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.