God jul och gott nytt år från redaktionen

Som du säkert har märkt har det varit ganska tyst på bloggen de senaste veckorna. Det har ju dels med bristen på spelsläpp att göra, men vi har även haft fullt upp med att snickra ihop våra traditionsenliga årslistor.

I år har vi valt att fräscha upp kategorierna en aning och även expanderat antalet inlägg. Vi kommer därför att kunna tillhandahålla dagliga inlägg hela vägen in i det nya året och jag är säkert inte ensam om att se fram emot de slutgiltiga inläggen och inte minst reaktionerna från våra kära läsare.

Innan vi drar igång våra listor vill jag dock passa på att tacka samtliga läsare som har hängt med oss under ytterligare ett fantastiskt spelår. Tiden har sannerligen sprungit iväg, och det känns verkligen inte som att fem år har passerat sedan vi sparkade igång detta härliga projekt.

Framtiden har massor av intressanta saker att bjuda på, även om Sony verkar ha blicken på en horisont som är längre bort än 2019. Jag tvivlar dock inte på att nästa år kommer att bjuda på otroligt många speltimmar och glada stunder.

Med detta i åtanke vill jag och hela redaktionen önska alla läsare en fantastiskt god jul och ett riktigt gott nytt år.

Vi ses i 2019!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.