Vad spelar du i helgen? [Vecka 9 2024]

Mars månad drar igång med en raketstart i form av en väldigt välkommen helg. Under veckan som gått har du utöver några saftiga recensioner även fått lite spännande information från spelvärlden. Kanske har du exempelvis fått ett bra span på kommande titlar genom att läsa om Månadens höjdpunkter , eller fått upp ögonen för de gamla barndomsidolerna mumintrollen genom vår förhandstitt på Snufkin: Melody of Moominvalley

Skulle det vara att du inte nöjer dig med den informationen behöver du inte stressa upp dig. För nedan kommer nämligen redaktionens planer för helgen.

Johan går igenom en återfödsel

Jag tvivlar på att jag är ensam om mina helgplaner, för här är det Final Fantasy VII: Rebirth som kommer att snurra för hela slanten. Recensionskoden dök upp under veckan och jag kommer att ta mig an det gigantiska uppdraget att sammanfatta detta spännande verk. Jag kommer dock att karva ut lite tid för sociala åtaganden också, vilket innebär resor via kollektivtrafik som leder till handhållet spelande. Kanske blir det lite tid i Xenogears som jag i sakta tempo har börjat fila på de senaste veckorna.

Fredrik klappar chocobos

Den här helgen blir det, som förväntat, en hel del resande och utforskande av Final Fantasy VII: Rebirth, men även avslut av Inkulinati och en djupdykning ned i As Dusk Falls. Detta då utöver två konserter samt premiärloppet i Formel 1. Jag vet inte riktigt hur jag ska få tiden att räcka till, men på något sätt ska det nog gå. De första intrycken av Rebirth är oerhört lovande, och jag ser fram emot att se hur det ändrats jämfört med förlagan.

Jonny maxar ut helgen

Likt Johan och Fredrik har jag många puckar att hantera den här helgen. Biobesök och rollspelssittning utgör de sociala bitarna, men resten av helgen kommer det att koncenteras på mina recensionsspel.

Ett av dem är det viltvuxna äventyret Smalland vars recension är precis runt hörnet. Utöver det har jag mängder av färgglada utomjordingar att gnaga på i Ultros, samt ett lika färgglatt äventyr i form av Penny’s Big Breakaway. Det kommer att bli en intensiv helg, men vad gör det när man har roligt samtidigt?

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.