Vad spelar du i helgen? [Vecka 9 2021]

Första veckan i mars är nu i princip avverkad, och det har varit en stark start på spelmånaden om du är en PlayStation Plus-prenumerant. Då får du nämligen möjlighet att spela ett av förra årets absolut bästa spel Final Fantasy VII Remake (9/10).

Med den starka starten på spelåret 2021 finns det dock ingen direkt brist på alternativ att välja mellan för helgnöjet, men innan vi går in på vad du tänker spela kan du läsa om vad som pågår i redaktionen.

Jesper blir förbannad

Det är lätt att hamna i korseld och i förlängningen i knipa när du fått uppmärksamhet av många fiender på en gång.

Jag spelar fortfarande Curse of the Dead Gods med avsikt att skriva en recension. Jag tror att jag börjar nå en punkt där jag sett tillräckligt mycket av spelet för att inte få fler överraskningar och du kan se fram emot en recension i en inte alltför avlägsen framtid.

Mitt sidospel är fortfarande Persona 5 Strikers (9/10). Jag har sett eftertexterna och jobbar på de sista troféerna nu. En silvertrofé kräver en oerhörd mängd nötande och kommer sannolikt att ta lite tid, men skam den som ger sig.

Johan tar sig an ännu en fantasi

Eftersom jag under veckans gång lyckades beta av Final Fantasy X i min personliga utmaning att ta mig igenom alla de numrerade spelen i huvudserien blir helgens aktivitet baserad i Ivalice. Nej, det är inte Final Fantasy Tactics jag menar, utan Final Fantasy XII: The Zodiac Age (8/10) så klart.

Jag har visserligen redan spelat detta sedan tidigare, eftersom jag recenserade det för bloggen, men en runda till kan ju inte skada. Speciellt med tanke på att jag inte denna gång behöver skynda mig igenom för att få ihop en recension.

Jonny åker på surfsafari

Är det en fågel? Ett flygplan?

Har du någon gång provat att surfa fram genom luften ståendes på en annan person? Det har inte jag, men jag kommer att få erfara den digitala versionen av det i helgen när jag ska börja spela Gensou Skydrift. Ett spel som verkar vara en skruvad och annorlunda tolkning av kartracing-genren. En utvärdering av upplevelsen dyker upp på bloggen under nästa vecka.

Mitt band av krigarnunnor, Sisters of Sigmar har dessutom biffat till sig rejält i Mordheim: City of the Damned. Om tiden tillåter ska jag slå in några skallar och se om jag hinner avsluta det spelet i helgen med.

Vad planerar du att tillbringa helgen med?

Ett svar
  1. Macke86

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.