Vad spelar du i helgen? [Vecka 8 2019]

Nu nalkas månadens sista helg efter en varm arbetsvecka med temperaturer upp till sju plusgrader, vilket är ovanligt i mina hemmatrakter under februari.

En ny helg innehållande flera spelprojekt på våra scheman inleds som vanligt med att vi berättar om vilka spel vi ska spela, och självklart vill vi veta hur du ska tillbringa den sista februarihelgen!

Jerry vandrar igenom eld och is

Elementens yin och yang.

Jag har tidigare i veckan påbörjat recensionsexemplaret av Degrees of Seperation, ett plattformsspel med pusselinslag och två karaktärer som jag kontrollerar samtidigt. Under helgen ska jag utforska vidare och dra lärdom av de två olika världarnas klimat.

Jag klarade av Resident Evil 2 (10/10) med Claire Redfield på normal svårighetsgrad, och klockan stannade strax under tre timmar. Nu tänker jag köra samma bedrift med Leon också för att få en guldtrofé på köpet.

Martin tar det lugnt

Lila är det nya svarta!

Det har varit en ganska tuff arbetsvecka, vilket innebär att jag är ganska trött. Dessutom har jag inget spel på recensionsbordet varför helgen förmodligen bara innebär träning i Dark Souls III (10/10).

Jag har inte ännu lyckats invadera någon annan spelares värld, då jag saknat en Red eye orb. Men nu är den i min ägo och när jag uppgraderat mina färdigheter i att parera attacker lite till, är det nog äntligen dags!

Jesper spelar ett spel i spelet

Våldsamma waifus vinkar till våldsidkande vålnader

Jag har girigt roffat åt mig recensionsexemplaret av Compile Hearts nya genreöverskridande rollspel med det lite udda namnet Death end re;Quest. På ytan verkar det vara en blandning av deras tidigare spel, men min kommande recension lär utvisa om så är fallet.

Förutom recensionsspelet blir det en brädspelslördag med det fantastiska Gloomhaven, vilket känns som ett fantasy-rollspel utan spelledare. Och jag ska nog hinna jobba lite på min platinautmaning också och hoppas ta några ädla pokaler under söndagen.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.