Vad spelar du i helgen? [Vecka 6 2020]

Ny helg och nya möjligheter att göra stora framsteg i dina favoritspel! Kanske vill du spela något av spelen som recenserats under veckan, Arc of Alchemist (6/10) eller Patapon 2 Remastered (4/10)?

Annars har ju månadens PlayStation Plus-spel släppts och du har hela BioShock-serien, Sims 4 och Firewall Zero Hour att välja på. Oavsett vad du väljer att sätta tänderna i så är vi nyfikna och vill hemskt gärna höra om dina planer.

Martin går vidare i livet

Jag får aldrig nog av att leta gömda ting…

Det blir inte så mycket spelande i helgen för min del. Men jag har planerat att åtminstone uppleva ytterligare ett kapitel i det gripande äventyret Life is Strange 2.

Har jag tråkigt och har lite tid över, kanske jag sätter tänderna i något av de Artifex Mundi-spel som ligger i högen av spel som kan öka mitt antal platinatroféer.

Jesper fortsätter överleva apokalypsen

Med ett schysst järnrör och allt det där…

Efter lite avstickare med recensionsspel är jag nu tillbaka i Deacon St Johns äventyr i Days Gone (8/10). Det känns som om berättelsen tar stora kliv framåt och jag undrar om jag inte börjar närma mig slutet. Självklart suktar jag efter platinatrofén så det kanske visar sig att jag har mycket kvar. Men när jag läste på om troféerna varnades jag för att trofén att plocka föremål från mänskliga lik skulle kräva en massa nötande och jag blev lättad när den plingade tidigare i veckan.

Jonny springer hinderbana

Allt är hopp och lek tills någon trampar på en sågklinga

När jag och en grupp vänner umgicks för ett tag sedan blev jag introducerad till spelet Ultimate Chicken Horse, ett plattformsspel som enklast kan förklaras som en kombination av den morbida tecknade serien Happy Tree Friends och att springa hinderbana. Trots det något tröga namnet gick det hem ordentligt och sedan dess har spelet gått varmt hos mig när jag har haft besök.

Den här helgen kommer det mest att spelas brädspel för min del, men tiden mellan dessa behöver ju fyllas av något, eller hur?

Vad spelar du i helgen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.