Vad spelar du i helgen? [Vecka 45 2022]

Ännu en samling vardagar har rullat förbi i rask takt, och den för många efterlängtade helgen närmar sig. Under veckan som har gått har du kunnat läsa om Fredriks äventyr på en mystisk ö i Beasts of Maravilla Island (5/10), men även Jespers kustbesök i Broken Pieces (5/10).

Lustigt nog verkar temat med öar, hav och kustremsor vara i modet, för redaktionen har fler recensionsspel på ämnet under luppen. Dessa kommer du att få läsa om så småningom, men tills dess att tiden är inne kan du läsa om helgens planer nedan.

Johan närmar sig slutet på fantasin

Ännu ett Final Fantasy-spel, ännu en käftsmäll av en förbannad kaktus.

Jag har från och till under tre års tid arbetat mig igenom Final Fantasy-serien, och börjar nu skymta slutet på resan. Åtminstone till nästa del i serien släpps nästa sommar. Med ett fåtal kapitel kvar i Final Fantasy XV (8/10) borde jag kunna ta mig an ett nytt långtidsprojekt snart, med en annan spelserie som jag har dålig koll på.

Utöver detta planerar jag att skriva ihop mina tankar om PC-portningen av Uncharted: Legacy of Thieves Collection (9/10).

Jonny ber för en helg i soffan.

Okej herr Manson, men får jag något medlemskort?

Efter en intensiv vecka ser jag fram emot en helg framför min spelkonsol. Jag spelade pinsamt lite skräckspel under halloween och allhelgona, så jag tänkte ta igen det med hjälp av det småläbbiga The Chant.

Efter att ha klarat ascension tjugo med the Ironclad på Slay the Spire för några månader sen har jag dessutom fått tillbaka suget för detta vansinnigt roliga spel, så kanske blir det någon timme även där.

Fredrik umgås med asagudar

Ro, ro, ro din båt…

Jag ro(a)r mig för fullt med att undersöka hur världen har förändrats efter fimbulvintern i God of War Ragnarök (10/10). Kratos äventyr känns hittills lika storskaligt och episkt som föregångaren, men håller det hela vägen igenom? Det får tiden visa. Hittills har jag mest jagat fåglar, försökt öppna märkliga, låsta kistor och hängt med ett par knäppa dvärgar.

Får jag lite tid över tänkte jag gå tillbaks och avsluta Alfred Hitchcock’s Vertigo och passa på att skriva färdigt en text om nyligen släppta Return to Monkey Island.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.