Vad spelar du i helgen? [Vecka 41 2020]

Nedräkningen till nästa konsolgeneration fortsätter, och det börjar nu bli så nära att det går att röra vid det. Åtminstone preliminärt. Jag fick själv besked om att min förhandsbokning från april 2019 inte ännu kunde garanteras leverans på lanseringsdagen, vilket känns lite nervöst. Jag håller dock tummarna för att vi ska kunna erbjuda lite PS5-innehåll på bloggen i samband med lanseringen i november.

Innan dess finns det ju dock fortfarande mycket att gå igenom från nuvarande generations spelskörd. Här är vad som pågår på redaktionen!

Martin kryssar i galaxen

Red Five, standing by

Jag fick äran att recensera Star Wars: Squadrons och eftersom mitt vanliga arbete inte har låtit mig ha någon fritid under veckan, blir detta min verklighetsflykt i helgen.

Efter att äntligen ha hämtat hem platinatrofén i Mad Max (8/10), funderar jag nu på vad nästa platinaprojekt ska bestå i. Det ska vara något som jag har lagt åt sidan på grund av tidsbrist, men som ändå är riktigt bra. Tankarna kretsar kring Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (9/10) och Bus Simulator (8/10). Vi får se vad det blir!

Jesper försvarar jorden

Eldkastaren är inget favoritvapen, men i vissa situationer kan den vara ruskigt effektiv

Precis som förra helgen ligger fokus på ett än så länge hemligt recensionsprojekt.

Förutom det kommer en kompis på besök och vi brukar alltid se till att spela lite Alienation (8/10) tillsammans. Jag vill hävda att det är den åttonde konsolgenerationens bästa soffsamarbetsspel och ett av de hetaste PlayStation 4-exklusiva spelen. Jag blir lika förvånad varje gång jag ser en lista över exklusiva spel som verkar ha glömt det.

Johan klättrar vidare i den undre världen

Vissa blir verkligen triggade av vita kostymer.

Speltiden kommer troligtvis att bli knapp den kommande helgen, då det är jobbhelg som väntar. Men det ska väl nog finnas tid nog att klämma in några uppdrag i Mafia: Definitive Edition (9/10) som har legat på sparlåga på sistone. Senast jag spelade lyckades jag åtminstone ta mig förbi uppdraget som ärrade mig i originalet, men drastiska förbättringar i denna nyversion gjorde biltävlingen till en ganska enkel utmaning.

Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Alestes Alestes
    • Johan Lindros Johan Lindros
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.