Vad spelar du i helgen? [Vecka 40 2021]

Det är sannerligen högsäsong på spelfronten nu efter en lanseringstät september och en hittills i princip lika hektisk oktober. Flitens lampa lyser i redaktionen och i princip alla knåpar på recensionsuppdrag som du kan se fram emot att läsa mer om framöver.

För att ge en inblick i vad som pågår börjar vi traditionsenligt med våra helgaktiviteter, men vi är förstås minst lika nyfikna på vad som pågår hos dig!

Johan kämpar för friheten

Det är inte bara friheten som helgen bjuder på som ligger som mål för mig, utan det handlar även om friheten för Yaras befolkning i Far Cry 6. Jag har redan pangat och sprängt en hel del på den tropiska ön och kommer att göra mitt bästa för att summera mina intryck och känslor för en recensionstext nästa vecka.

Utöver detta kommer jag även att lägga lite tid på att städa upp bland de väldigt många sidouppdragen i det lysande Lost Judgment (8/10). Ingen rast och ingen ro för Yagami med andra ord!

Jonny vältrar sig i skräck

Är det ens lönt att knacka?

Hösten är en period där det av förklarliga skäl släpps många spel av den ruskigare sorten, ett faktum som passar mig bra eftersom jag uppskattar spel med läskiga inslag.

Trots att spelet Alan Wake ursprungligen släpptes i februari, och inte under hösten, så sitter jag nu med den remastrade versionen. Många kanske skulle säga att det inte ett renodlat skräckspel, men man kan inte förneka att det rör sig inom genren. För att balansera ut den lite mer thrilleraktiga känslan i det har jag även tagit på mig att recensera splatterfesten Back 4 Blood. Utvecklarnas tidigare alster i serien Left 4 Dead gick varma i mitt hem när de kom, så det ska bli intressant att se vad Turtle Rock Studios har kokat ihop nu.

Martin bussar vidare

Siktet är inställt på dubbeldäckaren, men jag misstänker att det är en bit kvar.

Jag har inte några grandiosa planer för helgen, åtminstone inte som innehåller spel. Därför blir det eventuellt bara några mil i stadsmiljö i någon av mina bussar i Bus Simulator 21 (8/10). Spelet har något skönt lunk och lugn i sig som jag verkligen uppskattar efter ännu en hektisk vecka i IT-branschen.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.