Vad spelar du i helgen? [Vecka 39 2019]

Välkommen till en krispig helg i höstens tecken! I redaktionen har vi en hel del spel att uppleva för att senare skriva recensioner. Men även om det blir en del ”jobb”, finns det ändå tid att leka lite.

Vi är som alltid lika nyfikna på vad som spelas i stugorna runt om i landet. Vi ser därför fram emot att läsa era kommentarer, men först vill vi berätta vad vi spelar!

Jonny rattar rallybil

Vroom vroom!

Äntligen helg! I skrivande stund är det ett riktigt ruskigt väder där jag bor, ett gott tecken om man vill sitta inne och spela en stor del av helgen med gott samvete. Men vad ska jag spela?

Jo, jag har en svaghet för ”krockiga” bilspel vilket har lett till att jag drogs till spelet Wreckfest för några veckor sedan. Jag är egentligen inte något vidare bilintresserad, men det är något speciellt med att köra runt i en gammal rallybil och putta runt sina motståndare tills fordonen mest liknar hopknycklade konservburkar.

Spelet har fått stå lite vid sidan av sen jag köpte det och trots att jag har försökt klämma in några sessioner av det mellan recensionsspelen har det blivit rätt blygsamma sådana. Förhoppningsvis kan jag ändra på detta i helgen.

Martin kan inte få nog av bussar

Bus Simulator möter Train Simulator. What could go wrong?

Även om jag är mitt uppe i att skriva recensionen om Bus Simulator, kan jag inte sluta tänka på spelet. Därför kommer jag att tillbringa flertalet timmar bakom ratten på detta avkopplande spel.

Jag tar bäbissteg fram i Dark Souls III (10/10) och tror nog att jag är nära den sista bossen. Men sonen har lurat mig in på sidospåren med DLC-paketen, varför det blir lite nötande i Ringed City under helgen.

Jesper dräper mangavampyrer

Är det där ett Black Knight Greatsword +5 eller är du bara glad att se mig?

Jag drog vinstlotten och har fått äran att recensera Code Vein som på förhand beskrivits som en anime-version av Dark Souls med vampyrer. Det kommer att bli fokus på helgens spelande.

Jag tror också att jag är i slutet av GreedFall (8/10) och skulle det bli tid över så vill jag ta det i mål också.

Vad spelar du i helgen?

4 kommentarer
  1. Quint Quint
    • Martin Svennberg Martin Svennberg
      • Quint Quint
        • Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.