Vad spelar du i helgen? [Vecka 36 2018]

Nu får vi äntligen välkomna fredagen och helgen in i våra liv, och tacka för veckan som har gått. Äntligen några dagars ledighet! Höstvädret börjar göra entre och helt plötsligt kretsar tankarna kring när det är dags att ta på sig jacka, samtidigt som det svalare klimatet gör att det är otroligt skönt att ta en löprunda.

Då vi börjar närma oss dubbla jubileum i form av 750 publicerade recensioner och den stundande femårsdagen, tog jag tillfället i akt och började sammanställa alla spel som vi gett högsta betyg. Full pott kallar vi serien som startade igår och om inte annat, kan du ju alltid använda den för att fylla på skämshögen med fler måsten.

Martin samlar själar och leker hemlig agent

Där! Själva modermodemet som jag måste hacka!

Där! Själva modermodemet som jag måste hacka!

Ja, vad ska jag säga om Dark Souls: Remastered (10/10) annat än att jag älskar det. Ytterligare klor har gripit tag i mig då jag börjat intressera mig för de olika vapentyperna och nu är på jakt efter en specifik katana. Det blir ett äventyr i sig eftersom jag måste vara medlem i ett speciellt gille innan jag kan köpa vapnet, och vägen dit är inte helt spikrak. Men innan jag kan påbörja den resan, måste jag hitta ut ur det becksvarta området i Tomb of Giants.

Jag kommer även att tillbringa en del tid i Firewall Zero Hour, som faktiskt visat sig vara en ganska underhållande upplevelse. Än så länge har jag spelat med och mot datorstyrda spelare, men nu är tiden inne att söka gemenskap på internet.

Jerry försöker undkomma inre ondska

Jag undrar om grammofonen spelar ”Varm Korv Boogie”? Jag hittar vägen ut själv.

Jag har varit nyfiken på Shinji Mikamis The Evil Within ett bra tag, och inskaffade det på rea via PlayStation Store häromdagen. Överlevnadsskräck är en av mina favoritgenrer och det ska bli intressant att fortsätta utforska detta psykologiska blodbad i helgen.

Mina framsteg i Dead by Daylight är lovande, och jag fick några oväntade troféer förra veckan. Denna helg ska jag försöka låsa upp några nya egenskaper åt mördarna i huvudsak, i förhoppning att få några Moris i bagaget.

Jesper försöker överleva på en okänd planet

Sol, vind och vatten går sången och den passar in på Planet Alpha också.

Jag tänkte avsluta den vackra pusselplattformaren Planet Alpha i helgen och ni kan vänta er en recension inom kort. Marvel’s Spider-Man (10/10) lockar fortfarande och jag tänker försöka mig på att klara alla sidouppgifter. Idag släpps spelet och jag ser fram emot att få se trofélistan samt identifiera eventuella svåra troféer på väg mot en eventuell platina. Troféerna tickade in medan jag recenserade, men publicerades inte i min trofélista.

Sedan vill jag uppmana alla med rösträtt att verkligen utnyttja den på söndag! Varje röst spelar roll, så rösta inte blankt och ligg inte på soffan.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.