Vad spelar du i helgen? [Vecka 34 2021]

Det råder ingen tvekan om att hösten är här nu. Det märks väldigt tydligt både när det kommer till vädret och till antalet spelsläpp som tornar upp sig likt en enorm lövhög på horisonten.

Efter att ha läst igenom Jespers inlägg om kommande månads höjdpunkter, inser nog samtliga typer av spelare att det är hög tid att städa i skämshögen. Därför tänkte vi berätta vad vi sysselsätter oss med under helgen, kanske kan vi ge tips på nya titlar som du kan lägg på din hög för att förstöra städningen en smula?

Johan springer i 200 km/h

Det blir alltid intensiva konflikter innan det är dags för tandläkarbesöket.

Den klassiska förstapersonsskjutaren Quake fick ju som bekant en nyversion i samband med QuakeCon, och det dröjde inte länge innan det sög in mig genom alla nostalgiska känslor som det framkallande. Blixtsnabb och oförlåtande action kommer att sysselsätta mig i helgen med andra ord. Jag kommer även att fortsätta med PS5-versionen av Ghost of Tsushima (9/10), som förstås bjuder på ett betydligt makligare tempo. Nu ska jag bara intala mig själv att spelets alla miljoner samlingsföremål inte är nödvändiga att finna…

Jesper hoppas säga hade till Hades

En paus i Elysium är välbehövligt och bonusarna i det här rummet går inte av för hackor.

Jag tuffar vidare i Hades (10/10) och nu tror jag att jag är ganska nära den åtråvärda platinatrofén. Det är lite slump i vilka som befinner sig i Hades hus mellan omgångarna och jag är beroende av några dialoger. Men när jag väl fått trofén så blir det nog en paus och antingen ett återbesök i Final Fantasy VII Remake (9/10) eller några lätta troféer då jag tappat flera placeringar i troféjakten medan jag fokuserat på spelen jag nämnt ovan.

Martin hjälper Oliver igen

Ibland tror jag att det är en anime-film jag spelar. Så vackert är spelet!

Jag spelar för tillfället Hindsight 20/20 – Wrath of the Raakshasa för att kunna ha en recension klar tills spelet släpps i början av september.

Efter att ha betat av en omgång till i spelet, tänker jag dyka tillbaks i det fantastiska Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (10/10). Det var oerhört länge sedan jag spelade detta, faktiskt så länge sedan att jag glömt bort det mesta. Men med tanke på att jag vet hur bra spelet är, ser jag verkligen fram emot att bli indragen i berättelsen igen!

Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Thomas Thomas
  3. Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.