Vad spelar du i helgen? [Vecka 31 2022]

Augusti är igång och i vårt långa land börjar folk så smått att återgå till jobbet efter en välförtjänt semester. Oavsett om du släpar dig tillbaka med en suck eller ser fram emot att få lite rutiner igen så stundar en helg full av möjligheter. Det har varit en intensiv vecka på bloggen när det kommer till recensionsspel, så om du inte har läst våra senaste inlägg kan jag rekommendera dig att göra detta.

Men vad ska vi spela i helgen då? Det ska du få veta härnäst.

Martin lever farmarliv

Jaha, man kanske ska träffa lite folk också och inte bara odla?

Även efter jag har skrivit recensionen av Story of Seasons: Pioneers of Olive Town (8/10), kan jag inte låta bli utan att fastna i spelet om och om igen. Stray går på halvfart tyvärr eftersom jag bara måste bygga klart en bro eller kolla om tomaterna är klara för att skörda.

Det blir med andra ord farmarliv i Story of Seasons för hela slanten i helgen.

Johan bygger räls på andra planeter

Om det inte fanns möjlighet att åka tåg här skulle det vara rätt öken.

Det lutar åt ännu en Astroneer-fylld helg för mig, då jag verkligen har snöat in på den relativt nya möjligheten att bygga tågsystem. Det förenklar så otroligt många saker som förr var en utmaning, och jag är inte längre lika beroende av bilar som har en tendens att fastna på precis allting.

Jag köpte dessutom nyligen en capture-enhet som förenklar fångandet av video från både konsoler och datorer, och jag kommer att lägga lite tid på att experimentera med denna också. Men som vanligt när man köper ny hårdvara har det även visat att jag behöver lägga pengar på att uppgradera andra saker också…

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.