Vad spelar du i helgen? [Vecka 26 2022]

Nu steker värmen troligtvis på i majoriteten av landet, något man kan tycka vad man vill om. Klart är att man oavsett värmepreferens alltid kan ha nytta av en lugn stund i soffan framför ett trevligt sommarspel. Kanske är du t.o.m. så fiffig att du drar ut tv och konsol till balkong eller altan och förenar sommarväder med spelande?

Hur du än gör önskar vi på bloggen en trevlig sommar genom att berätta om våra helgplaner.

Jesper botaniserar i biblioteket

Med ett taggtrådslindat baseballträ slår man världen med häpnad!

Den här helgen är startskottet på min semester med extra tid för spelande. Jag är för tillfället mellan spel och håller på att utforska utbudet som erbjuds på PlayStation Plus Extra, det vill säga spelen som erbjuds för PlayStation 4 och 5. Jag har hunnit beta av The Artful Escape och Last Stop redan som båda är mycket värda att spela och har bland annat laddat ned Pathfinder: Kingmaker, Celeste (10/10), Deliver Us the Moon (8/10) och Adr1ft (6/10). Som om inte det vore nog har jag så klart massor av ospelade pärlor på skämshögen också. Jag funderar på att ge Yakuza: Like a Dragon (9/10) en chans som mitt sommarrollspel.

Johan snubblade på mållinjen

Lightning la inte märke till den förbipasserande duvan när hon pekade med svärdet.

Jag tillbringade mycket av veckan med Final Fantasy XIII-2 i hopp om att fälla slutbossen innan helgen, men tydligen hade jag tagit raka vägen lite för många gånger. Det innebär alltså att jag får återvända till tidigare områden och nöta fiender för att kunna överleva lite bättre, och det är den sak jag tycker minst om i denna genre. Förhoppningsvis finns det ett lämpligt område där jag kan snabba upp denna process och bli klar i helgen.

Fredrik betar sig igenom skämshögen

Råbarkade beskrivande texter är ett måste i en cyberpunkig värld.

Jag har börjat beta av lite spel som legat och väntat på att de ska få uppmärksamhet. Just nu har jag fastnat för cyberpunkäventyret Foreclosed (3/10). Jag gillar det hittills lite mer än vad Jonny gjorde, men har å andra sidan bara precis påbörjat det. Skulle jag bli klar med det ligger The Centennial Case: A Shijima Story och väntar på att bli fortsatt.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.