Vad spelar du i helgen? [Vecka 22 2021]

I samband med att vi slutligen har börjat skymta sommarvärmen börjar även spelbranschen hetta upp. Vid denna tid nästa vecka är vi mitt inne i den härliga smeten av Summer Game Fest och E3, och även om det inte kommer att bli den traditionella E3-veckan är jag nog inte ensam att se fram emot att se vilka godsaker som kommer att visas upp. Jag har själv tjuvstartat lite genom att delta på ett virtuellt pressevenemang som jag kan berätta mer om nästa vecka.

Innan alla nyheter om kommande spel brakar loss är det dock dags att ta lite välbehövlig helgledighet. Här är vad som pågår iredaktionen.

Jesper låser upp nya hjältar

Hulken verkar inte må så bra i apokalypsen…

I väntan på nästa recensionsspel tänkte jag ge PlayStation 5-versionen av Marvel’s Avengers (7/10) en chans och har haft riktigt kul de senaste dagarna. Jag har låst upp Hawkeye och det finns en kampanj till med Kate Bishop (som också är Hawkeye för att röra till saker). Jag kommer att fortsätta under helgen, eftersom det är så enkelt att köra ett uppdrag eller två. Dock väljer jag att spela ensam med datormedhjälpare då det varit slantsingling på om det varit strul eller inte när jag haft mänskliga kompanjoner med mig.

Johan gör framsteg i gyttjan

Snowrunner (7/10) har varit på tapeten ända sedan jag recenserade portningen av spelet till Switch på vår systersida Switchbloggen, och jag har börjat göra rejäla framsteg genom att avverka de otroligt många kontraktsuppdragen. Spelet har blivit en härlig avkoppling för mig tillsammans med poddar eller ljudböcker och timmarna flyger verkligen iväg med hjälp av denna kombination. Jag har sneglat lite på platinatrofén, men jag misstänker att jag passar på den i slutänden…

Jonny röjer upp i industrilokaler

Metall-tuppkam, den mest moderiktiga frisyren i Necromundas Underhive, iallafall om du frågar en Goliath.

Eftersom jag är ett stort fan av figurspelet Necromunda är det glädjande att jag har lyckats få tilldelat mig en recensionskod för det nyligen släppta Necromunda: Hired Gun. Spelet som är något av en Doom-klon med snabba eldstrider i skitiga industrimiljöer ser onekligen lovande ut, men kommer det att lyckas representera sin förlaga på ett bra och underhållande sätt? Det får ni veta i recensionen som kommer att glida upp på bloggen någon gång under nästa vecka.

Ännu mer skjutjärnsaction kommer det att bli i mitt andra recensionsspel, Mighty Goose, vilket ni också kommer få höra mer om de kommande dagarna. Med andra ord är det en helg fullspäckad med spel, men vad gör det när det är något av det bästa jag vet?

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.