Vad spelar du i helgen? [Vecka 2 2018]

Då var den andra veckan i januari avklarad och för egen del har jag verkligen sett fram emot helgen! Jag har precis klarat av första veckan på mitt nya arbete och måste erkänna att hjärnan är ganska mosig av alla intryck hittills.

På spelfronten är det fortfarande ganska lugnt, även om vi har fått in en del intressanta småtitlar att recensera. Självklart hägrar en hel del stora släpp på horisonten, vilket gör att det är skönt med lite lugn innan det brakar loss igen.

Martin lyfter får och slösar bort sitt liv

Suck...det här är inte heller något bra ställe att dansa limbo på...

Suck…det här är inte heller något bra ställe att dansa limbo på…

Kvar på recensionsbordet ligger Albert & Otto; ett spel som liknar Limbo till utseendet men där förmågan att levitera får anses som en unik egenskap. Spelet erbjuder en kompanjon i form av en kanin också, något som förhoppningsvis lyser upp den annars mörka upplevelsen.

Om tillfälle bjuds, misstänker jag att jag även kommer att tillbringa några timmar i The Elder Scrolls Online. Jag har en lång lista av uppdrag som jag måste klara av innan jag kan fylla på med nya, intressanta äventyr.

Johan kastar bollar i elden

Lugnet före stormen i den intensiva basketliknande aktiviteten i Pyre.

Ett av de spel som hamnade mellan stolarna för mig under förra året är Supergiant Games blandning av påhittad sport och visuell roman, nämligen Pyre. Det har jag bestämt mig för att rätta till, då jag älskade både Bastion och Transistor, och av det lilla jag har spelat hittills bjuder det på samma form av härlig stämning och förstås Darren Korbs fantastiska musik.

Jag har dessutom investerat i en ny PC, vilket gör att jag kommer att blåsa av dammet på skämshögen på Steam. Jag bävar för vad jag kommer att finna där…

Jesper räddar galaxen

En brokig skara med inre konflikter men stora hjärtan i slutändan.

Jag hade också fixat en skärmdump på Pyre och skrockade lite när Johan redan hade skrivit om det. Jag har två avsnitt kvar av Guardians of the Galaxy och hoppas hinna få tid att avsluta det.

Vi har kompisar över på besök som säkert är nyfikna på PlayStation VR och de spel som brukar uppskattas vid demonstrationer är Farpoint och Spider-Man Homecoming: The Experience. I övrigt känner jag mig kluven inför att ta mig an något nytt spel som inhandlats under de senaste månadernas reor trots att mitt förnuft tycker att jag borde avsluta några av de halvfärdiga. Som om inte det vore nog har jag fått ett infall och spelat lite Hatsune Mike: Project DIVA Future Tone (9/10) som jag recenserade för ganska precis ett år sedan.

Nu till den stora frågan; vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.