Vad spelar du i helgen? [Vecka 19 2021]

Vi är nu ungefär halvvägs genom maj månad och sakta men säkert börjar E3-veckan visa sig på horisonten. Även om det inte blir en traditionell mässa i år heller ser det ändå ut att kunna bli ett gäng intressanta onlinepresentationer att sysselsätta sig med i juni.

Många har säkert fått njuta en förkortad vecka denna vecka, och vissa har kanske till och med tjuvstartat på helgen genom att ta en ledig klämdag. Vi vill förstås i vanlig ordning veta vad som pågår på spelfronten hos dig, men börjar med en liten sammanfattning av redaktionens pågående projekt.

Kim skuttar vidare som cyborg-ninja

En ninja behöver inget SL-kort, men givetvis bär jag mask på alla mina utflykter!

Efter alla otäckheterna i den rumänska byn med Ethan Winters och Resident Evil: Village (8/10) är det skönt att få koppla av med något annorlunda. Vad som helst faktiskt så länge där inte finns varulvar eller vampyrer.
Som retrospelande tok är det självklara valet förstås Cyber Shadow (10/10)! Jag älskar nämligen att leka ninja med minimal risk att förstöra något i lägenheten.

Detta är en titlel som väntat alldeles för länge i min korta måste-spela-lista. Ett annat spel från samma lista är det underbara The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II (10/10) som jag fortfarande tampas med av och till. Av någon anledning tenderar kortare spelupplevelser att få förtur alltför ofta. Fast denna långhelg är det bara dessa två spel som gäller!

Jesper hoppas avtäcka de sista hemligheterna

Klassisk vy från höjdarna inom genren västrollspel.

Jag sjunger på sista versen i det fenomenala Returnal (10/10). Det som är kvar är att hitta de sista samlarobjekten för att nypa den åtråvärda platinatrofén. Jag kommer att spela tills det är uppnått, men hoppas kunna spela det på sparlåga och spela något annat samtidigt då det fram tills nu varit det enda spelet jag tänkt på.

Jag köpte Disco Elysium medan det var på nyspelsrea och nu tror jag att PlayStation 5-versionen är mogen att spelas. Det drogs med en del spelförstörande buggar vid släppet men det har trillat in flera patchar som jag tror har avhjälpt problemen.

Martin velar men överlever

Snowrunner; ett spel som det är lätt att fastna för. Och i.

Då jag för närvarande inte har något spel att recensera, är jag lite osäker på vad jag ska spela i helgen. Om jag känner mig själv rätt, blir det dock säkert några timmar i 7 Days to Die (7/10) igen. Men samtidigt är jag sugen på att ta tag i något annat överlevnadsspel som jag har förbisett.

Om andan faller på kan det nog kanske bli ett besök i de leriga och snöiga miljöerna i Snowrunner (7/10) också. Det är något med detta underbara Dark Souls-svåra transportspel som ständigt lockar mig.

Vad kommer du att spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.