Vad spelar du i helgen? [Vecka 18 2018]

Våren, med sina återkommande röda dagar, gör ju inte direkt att tiden går långsammare. Knappt har vi snubblat ur den ena lediga dagen som erbjuder möjlighet till lite längre ledighet, förrän det är dags för nästa vecka med tillhörande högtid och klämdag. Helgen är i alla fall redan här och det börjar bli dags att planera schemat.

Spelsläppen i veckan har dominerats av lite mindre titlar, där till exempel VR-upplevelserna Pirate Flight, Ghostbusters VR-paketeringen har fått samsas med Guns of Icarus Alliance och demo-versionen av Dark Souls HD. Även om strömmen av nya spel inte är lika stor som tidigare, har vi ändå en del att underhålla oss med i helgen. Hur ser det ut för din del?

Martin åker hiss och hjälper Evan till makten

Öööööh, vad hände med våning 7-11?

Öööööh, vad hände med våning 7-11?

Eftersom jag älskar udda speltitlar, kunde jag inte låta bli utan att tacka ja till en simulator för PlayStation VR där jag åker hiss. Ja, visst låter det underbart knepigt? Floor Plan är spelets namn och jag ser verkligen fram emot att utforska en helt annan värld. I en hiss.

När tillfälle bjuds, kommer jag även att hjälpa kung Evan med de sista stegen fram till frälsning i Ni No Kuni II: Revenant Kingdom (9/10). Hittills har jag njutit av varje sekund i spelet och ser fram emot långa sessioner av nötande för att så småningom erhålla en platinatrofé. På tal om det, kommer jag säkerligen även riva av några låtar i Hatsune Miku: Project Diva F 2nd (9/10) för att närma mig den sista trofén.

Jesper fortsätter djupdykningen i nordisk mytologi

Om en pojke – en saga om jakt och slakt

God of War (9/10) är fortfarande det spel jag längtar efter att få spela vidare och hoppas därför att hinna spela en del i helgen. Jag vill inte att det ska ta slut och jag paddlar gärna runt sjön både en och två gånger extra för att försäkra mig om att jag inte missat någon dold kajplats eller strand där jag kan utforska lite mer. Att det skulle vara ett så här bra spel överraskade mig fullständigt och i min bok är det årets hittills bästa spel.

Det finns inte så många andra spel som kan konkurrera med God of War just nu och därför blir det sannolikt en helg med tunnelseende på det.

Jerry tar en flygtur

Luftens hjältar hela dan i våra flygplan! Oyo!

Jag har under veckan suttit med recensionsexemplaret av Guns of Icarus Alliance och tänker flyga vidare under helgen, för att förbereda mig inför recensionen.

Som vanligt blir det en del Friday the 13th: The Game (8/10) denna helg också. Förhoppningsvis kan jag få en av de mest tidskrävande troféerna och komma ett steg närmare platina.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.