Vad spelar du i helgen? [Vecka 15 2022]

En långhelg är på ingång och kanske har du redan slagit dig ner i soffan där hemma med kontroll i hand och humöret på topp. Kanske har du hela helgen fullsmockad med släktmiddagar och äggjakt, kanske firar du lite blygsamt i hemmets lugna vrå, eller kanske firar du inte ens påsk.

I vilket fall hoppas vi på PSbloggen att du har en trevlig helg och lyckas klämma in en och annan speltimme under de kommande dagarna. Det tänker iallafall vi göra med följande planer:

Martin liftar och mossar vidare

Liftarens guide till revolutionen

Jag har två fenomenala spel på recensionsbordet och har fullt upp. Dels ska jag spela klart Road 96 som är ett slags rogue-like i berättelseform, vilket gör det till ett rejält unikt spel. Jag spelar också Moss: Book II, vilket är ett fantastiskt vackert VR-spel där jag återigen får hjälpa min lilla mushjälte att ställa världen till rätta.

Jonny har svårt att bestämma sig

”Bang! Boom! Krasch!”

I motsats till min kollega Martin har jag inga recensionsspel på gång för stunden. Det öppnar upp möjligheterna något och jag velar kring om jag ska ta tag i något ur skämshögen eller helt enkelt fokusera helt på Elden Ring (10/10) som jag fortfarande har massor kvar att göra på. Kanske tar jag tag i Deathloop (9/10) som har legat på tv-bänken och dammat sen början av året. Vad det blir mer exakt får tiden utvisa.

Vad tänker du spela i helgen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.