Vad spelar du i helgen? [Vecka 11 2019]

Nu är det helg igen! Nu går veckorna så fort att jag nästan blir snurrig. Vi är redan inne i mitten av mars månad och det innebär att en fjärdedel av året snart är lagd till handlingarna.

Idag fick vi äntligen möjlighet att berätta om vår nya medarbetare Kim, som debuterar med sin allra första recension här på PSbloggen. Det är mycket trevligt att få förstärkning tycker vi.

Men helgplanerna då, hur ser de ut?

Martin får blåmärken och försöker varva ned

Dark Souls fast på riktigt…

I helgen kommer en kändis inom kendo till Sverige; den tidigare världsmästarinnan Takami Yukiko. Därför tillbringar jag och sonen båda våra lediga dagar i ett träningsläger som hon håller i. Jag misstänker att vi kommer att vara ordentligt möra på söndag kväll.

Om jag orkar starta min PlayStation-konsol så blir det nog några sparringmatcher mot sonen i Dark Souls III (10/10). Jag måste ju se till att bli virtuellt mörbultad också!

Johan pendlar mellan Grekland och Washington

Både Darius och Kassandra förbryllas av hur mycket det finns kvar att göra i spelet.

Nyligen släpptes den tredje och sista delen av den första expansionsberättelsen till Assassin’s Creed Odyssey. Det innebär ju förstås att det är dags för mig att återvända till detta underbara verk som sysselsatte mig i så väldigt många timmar under 2018.

Jag kommer även att försöka klämma in några timmar i The Division 2, som ser minst sagt lovande ut.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.