Vad spelar du i helgen? [Vecka 10 2019]

Nu har vi ätit oss igenom fem vardagar, och det innebär med andra ord att det äntligen är dags att ta helg igen. Batterierna måste laddas, möjligheten till sovmorgon måste utnyttjas och , framför allt, våra Playstation-konsoler måste värmas upp.

I vanlig ordning tänkte vi berätta vad vi har för spelplaner under dessa lediga dagar, men vi är mer intresserade av att höra dina spelplaner!

Martin sparras och slåss i skolan

Vad menar du med ”typiskt japanskt”???

Avkoppling i Dark Souls III (10/10), handlar till stor del att sparras med min son där vi tränar upp vår tajming när det kommer till parering. Jag förstår inte hur jag har hamnat i detta träsk, men det hjälper mig i alla fall när jag invaderar andra spelares världar.

Kvar i recensionsbingen, ligger The Caligula Effect: Overdose. Än så länge lyser det formligen av Persona-inspiration och har överraskat med en mycket intressant stridsmekanik.

Jesper samlar celler om och om igen

Investering av celler i uppdateringar som hjälper på lång sikt

Min PlayStation 4 Pro har råkat ut för BluRay-problem och har varit på reparation under veckan. I väntan på Sekiro: Shadow Die Twice blir det fokus på spelupplevelser som går att beta av snabbt eller som går att ta i omgångar. Dead Cells (9/10) är ett roguelike metroidvania-spel som jag klarat på normal svårighetsgrad och har precis låst upp väggklättrarrunan. Det kommer nog att bli några omgångar i det.

Om jag blir sugen på variation faller nog lotten på ett Artifex Mundi-spel där jag letar dolda föremål och får en lättsmält saga (Och en hårdkokt platinatrofé? reds. anm.) .

Johan kraschar, kraschar och kraschar igen

Tandemloppen är det riktiga vänskapstestet för att se vem du är kompatibel med i livet.

Som bekant släpptes ju den senaste delen i den underbara Trials-serien nyligen, och det är alltid en högtidsstund för mig. Trials Rising (8/10) var det första spelet jag testade på Gamescom i somras, och redan då gick det att se att något härligt var på gång.

Inte nog med att de plockade bort de mindre bra bitarna från Trials Fusion (8/10), de har även vässat bandesignen ytterligare. Det är inte alltid ett spel som passar min besatthet av att klara banorna utan några krascher, men det är ändå otroligt belönande när det går vägen.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.