Månadens PlayStation Plus-spel [Februari 2023]

Vi har nu gjort inträde i årets andra månad och det betyder ju traditionsenligt att alla PlayStation Plus Essentials-prenumeranter har ett nytt axplock av titlar att håva in. Februaris förmånspaket har en ganska trevlig bredd och troligtvis finns det något där för de flesta.

Om du är ute efter bataljer med eller mot vänner online finns det till och med två titlar som kan fylla dessa behov, och först ut har vi Evil Dead: The Game (7/10) som låter dig anta en roll i spelet som baseras på de gamla skräckfilmsklassikerna. Kan du och dina medspelare samarbeta tillräckligt effektivt för att undvika ond bråd död?

Om skräck inte är din grej kanske det passar bättre med Destiny 2-expansionen Beyond Light. Jag har själv inte rört Destiny 2 på ett bra tag nu, och när jag kikar på trailern för den nästkommande, neondränkta expansionen Lightfall är det tydligt att en hel del har hänt sedan dess. Det är inte helt omöjligt att jag plockar upp spelet igen, om så bara för att återuppleva de otroligt polerade spelmekanikerna.

Om flerspelarlägen inte är något för dig finns det ändå en hel del att hämta i februari. Vad sägs till exempel om arkadiga skateboardspelet OlliOlli World (8/10) som frångår de tredimensionella världarna i Tony Hawk-spelen för att istället erbjuda sidoscrollande utmaningar. Jag har lagt mycket tid på Vita-versionerna av föregångarna i OlliOlli-serien, och ser därför fram emot att sätta tänderna i detta.

Sist men inte minst finner vi ett klassiskt maffiaepos i form av Mafia: Definitive Edition (9/10), som blåste nytt liv i ett klassiskt spel som jag tillbringat många timmar med på PC när det begav sig. Jag spelade även igenom denna nyversion i slutet av 2022 och måste säga att det fortfarande håller väldigt bra, trots att det är lite buggigt här och var.

Mycket underhållning som väntar oss med andra ord, och för att summera det hela är det följande som gäller.

Nytt på PS Plus 7/2

  • Evil Dead: The Game (PS4, PS5)
  • Destiny 2: Beyond Light (PS4, PS5)
  • OlliOlli World (PS4, PS5)
  • Mafia: Definitive Edition (PS4)

Lämnar PS Plus 7/2

  • Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4, PS5)
  • Fallout 76 (PS4)
  • Axiom Verge 2 (PS4, PS5)

Vad ser du mest fram emot i februari?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.