Månadens PlayStation Plus-spel [Augusti 2023]

Nu när vi kan skymta slutet på månaden är det tecken på att nya förmåner ligger och väntar runt hörnet för alla som prenumererar på PlayStation Plus Essentials. Redan nästa vecka är det dags att bekanta oss med tre nya verk som vi kan inkassera till spelsamlingen.

Du kommer exempelvis att kunna plocka fram de virtuella golfklubborna och smälla iväg bollar på några av världens mest kända golfbanor i PGA Tour 2K23. Det som lockar mig mest är att jag varken behöver oroa mig för pollenallergi eller den intensiva träningsvärk som brukar följa så pass fysiska aktiviteter för min egen del.

Om du istället känner dig på kreativt humör kan du säkert få utlopp för detta med Media Molecules imponerande designverktyg i Dreams (10/10). Jag har aldrig själv tagit tag i detta, men har gång på gång imponerats av de verk som har delats på sociala medier. Det är lite synd att Dreams inte har hamnat på PlayStation Plus förrän nu när servrarna är på väg att plockas ur bruk, men det ska ändå bli kul att se vad fler kan åstadkomma när de får tag i dessa intuitiva verktyg för att realisera deras visioner.

Sist, men inte minst, finner vi Death’s Door (10/10) som Martin beskrev som ett From Software-inspirerat Zelda-spel med noir-tema i vår recension. Det är ju absolut tillräckligt för att sälja mig på konceptet i detta utmanande, isometriska rollspel, och det är definitivt något jag personligen kommer att prioritera upp på min att spela-lista.

Nytt på PS Plus 1/8

  • PGA Tour 2K23 (PS4, PS5)
  • Dreams (PS4)
  • Death’s Door (PS4, PS5)

Lämnar PS Plus 1/8

  • Call of Duty: Black Ops Cold War (PS4, PS5)
  • Alan Wake Remastered (PS4, PS5)
  • Endling: Extinction is Forever (PS4, PS5)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.