Uncharted 4: A Thief’s End får ett datum och samlarutgåvor

Äntligen har Naughty Dog lyft på locket och berättat när det är dags för äventyrslystna spelare att få sätta tänderna i Nathan Drakes nya äventyr. Här på bloggen har vi tappat räkningen över hur många gånger vi har fått plocka upp hakan från skrivbordet – spelet ser orealistiskt vackert ut och verkar dessutom träffa rätt på alla punkter som anhängare av serien älskat.

Alldeles nyligen dök äntligen nyheten upp på Sonys officiella blogg – äventyret fortsätter den 18 mars 2016! Naughty Dog bad ju om ursäkt i början av året för att de var tvungna att skjuta upp del 4 i serien till ”våren 2016” – något som i mina öron lät mer som maj. Lyckligtvis verkar våren i Santa Monica komma tidigare än vad den gör i Sverige och för en gångs skull är jag glad över det.

Självklart släpps Uncharted 4: A Thief’s End i ett antal samlarutgåvor: Uncharted 4: A Thief’s End Special Edition och Uncharted 4: A Thief’s End Libertalia Collector’s Edition för er som föredrar fysiska produkter. Om du saknar en staty av Nathan Drake, ska du lägga din förbokning på Libertalia Collector’s Edition – själv tycker jag dock att statyn inte riktigt gör honom rättvisa.

Oj oj oj! Var ska jag gömma alla dessa samlarsaker?

Oj oj oj! Var ska jag gömma alla dessa samlarsaker?

För de miljömedvetna, digitala spelarna släpps två förbokningserbjudanden: Uncharted 4: A Thief’s End Digital Standard Edition och Uncharted 4: A Thief’s End Digital Deluxe Edition. Det som skiljer dessa erbjudanden åt är såklart mängden nedladdningsbart extramaterial.

För en fullständig beskrivning av innehållet, kan du besöka den officiella PlayStation-bloggen.

Hur ska du gömma alla prylar från samlarutgåvan av Uncharted 4?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.