The Walking Dead: Michonne får lanseringsdatum

Under E3-mässan förra året dök det upp nyheter om att Telltale Games jobbade på mer av deras populära The Walking Dead-serie, men det som visades upp var inte den efterlängtade tredje säsongen. De jobbar först och främst på en brygga mellan säsong två och tre som fokuserar på en av seriens starkaste karaktärer, nämligen Michonne.

Det var inte bara jag som tyckte att det var goda nyheter, som du kanske kan döma av Martins artikel från i somras, och vad som är ännu mer glädjande är att vi nu inte behöver vänta speciellt länge förrän vi får ta del av denna berättelse.

Denna zombie beter sig väldigt huvudlöst.

Denna zombie beter sig väldigt huvudlöst.

Redan den 23 februari kommer den första av tre delar i denna miniserie att släppas till PlayStation 4 och PlayStation 3. Det finns ännu inga nyheter om det blir en Vita-version denna gång, men med tanke på hur dålig prestanda de har haft på spelen tidigare hade det inte förvånat mig om vi blir utan en handhållen version. Det mest glädjande i sammanhanget är att Telltale verkar ha eliminerat de långa väntetiderna mellan avsnitten och har planerat ut månatliga släpp. Det återstår ju dock att se om de följer detta schema, men ambitionen är välkommen.

Ser du fram emot The Walking Dead: Michonne?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.