Spider-Man får ny berättelsetrailer

Paris Games Week bjöd på både nyheter och överraskningar och självklart passade Sony på att visa upp en ny trailer för Spider-Man. Den här gången ligger fokus på berättelsen och en del bekanta ansikten dyker upp. Förutom självklarheter som Mary-Jane och faster May får du även se skurken Kingpin och kanske mest överraskande Miles Morales som just nu är Spider-Man i serietidningsvärlden.

Brian Inithar är creative director på Insomniac Games och berättar lite om nyheterna som har avslöjats. Han anser att de bästa berättelserna om Spider-Man är när Peter Parkers och Spider-Mans världar korsas och en svår balansgång uppstår. Mary-Jane kommer att spela en viktig roll och hon kommer att vara spelbar under vissa nyckelmoment.

Insomniac Games har med spelserier som Spyro the Dragon, Ratchet & Clank (9/10) och Sunset Overdrive visat att de är en studio att räkna med och Spider-Man ser inte ut att vara något undantag. Med spelsekvenserna från E3 i somras och den här trailern ser Spider-Man fantastiskt ut och det ligger i topp på min önskelista för 2018.

Kommer du att spela Spider-Man?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.