Overwatch firar två år

Blizzards stora succé Overwatch (8/10) växer vidare och har nu i dagsläget 40 miljoner spelare över hela världen. Spelet kombinerar dess lättsamma och fartfyllda skjutande tillsammans med en stor skara av färgstarka spelkaraktärer.

Overwatch fyller två år denna vecka, vilket kommer att firas med ett spektakel inför jubileet. Overwatch Anniversary 2018 startar i morgon, 22 maj, och pågår ända fram till 11 juni.

Detta tre veckor långa kalas bjuder på några nyheter med bland annat den nya deathmatch-kartan Petra, där kartans centrum har ett stort hälsopaket. Jag tror att mittpunkten kommer att bli en intensiv krigszon för överlevnad. Gillar du spelläget deathmatch och vill visa upp dina skickligheter kommer det ett tävlingsläge anpassat för denna speltyp.

En ny lootlåda kommer garanterat ge spelaren minst en gåva med jubileumstema, men också en stor möjlighet att få en dräkt från något av Overwatchs tidigare evenemang. Jag är glad att få en ny chans att få en tidsbegränsad dräkt, exempelvis D.Vas rockabillydräkt. De nya gåvorna kommer att erbjuda nya kostymer åt bland annat Tracer och Solder 76.

Lucioball, Junkenstein’s Revenge och flera andra tidigare spellägen från olika evenemang kommer tillbaka under Overwatch Anniversary, vilket glädjer mig eftersom flera av lägena tillhör de roligaste sedan spelets lansering.

Mitt i firandet erbjuder Blizzard en möjlighet till de som inte har inskaffat Overwatch ännu, då det blir gratis att spela från fredag, ända till måndag.

Kommer du att ta del av festen i Overwatch Anniversary?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.