Kort trailer för expansionen till The Witcher 3

Är du en av de som har hunnit med att göra allt som finns att göra i The Witcher 3: Wild Hunt (9/10)? Nej, inte jag heller, men det hindrar inte de polska genierna hos CD Projekt RED från att pumpa ut ytterligare innehåll till spelet. Sedan spelets lansering i våras har de varit flitiga med både uppdateringar och gratis innehåll till spelet, men nu är det snart dags för en mer omfattande expansion till det redan otroligt omfattande rollspelet.

Hearts of Stone heter detta nya äventyr som kommer att släppas den 13 oktober, och utvecklarna utlovar en tio timmar lång ny berättelse med monsterjägaren Geralt of Rivias sällskap. Nya karaktärer, romanser och fiender kommer att sysselsätta dig på vägen fram till banditledaren Olgierd van Everec, som är den huvudsakliga antagonisten i denna expansion.

Detta är förstås ett solklart inköp för mig eftersom jag älskar The Witcher 3: Wild Hunt, och anser att det är ett av de absolut bästa rollspel jag har spelat. Nu gäller det bara att kunna infoga fler timmar på dygnet…

Ett svar
  1. Macke86

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.