Uppdaterat: Bild på Uncharted Collection har läckt

Det märks att vi börjar närma oss kokpunkten inför E3-mässan nu med gigantiska tillkännagivanden i form av gårdagens trailer för Fallout 4, men även en del intressanta läckor. Nu under morgonen spriddes en skärmdump av amerikanska PlayStation Store via Twitter som tydligt visar en bild på den omryktade Uncharted: The Nathan Drake Collection, som många förväntar sig att se på E3-mässan.

Det tog förstås inte lång tid innan bilden försvann från onlinebutiken, men det blir ju lite svårt att argumentera mot nedanstående bildbevis nu när det har spridit sig som en löpeld över internet.

Någon direkt information om samlingen finns inte ännu eftersom Sony ännu inte har kommenterat eller bekräftat det än men en av producenterna på Naughty Dog, Neil Druckmann, anmärkte att saker och ting kanske hade gått lite för fort.

Det är inte direkt en överraskning att denna samling är på gång, men oavsett ser jag fram emot att spela igenom dessa fantastiska spel igen. Skulle jag våga mig på en gissning så ser vi nog denna samling framåt hösten, som en kompensation för när vi egentligen skulle få glädjas åt Uncharted 4: A Thief’s End.

UPPDATERING:

Efter morgonens läcka är nu Uncharted: The Nathan Drake Collection officiellt bekräftad. Utvecklingen ligger hos den erfarna portningsstudion Bluepoint Games som bland annat ligger bakom The Ico & Shadow of the Colossus Collection och Metal Gear Solid HD Collection, och utöver 1080p-upplösning och 60 bildrutor per sekund utlovas även bättre ljussättning, texturer och karaktärsmodeller. Det låter med andra ord inte som en dussinportning över till en ny plattform.

Lanseringsdatumet är den 7 oktober, och det ska faktiskt bli väldigt kul att återvända till dessa tre fantastiska spel för att bli taggad inför nästa års släpp av Uncharted 4. Min innersta önskan är att de har ändrat hur granatsiktet fungerar i första spelet. Jag har lite småhemska minnen av att försöka fumla iväg granater med den inte helt genomtänkta Sixaxis-funktionaliteten.

Ser du fram emot Uncharted-samlingen?

3 kommentarer
  1. motz motz
  2. Macce_1
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.