Ny expansion till Synth Riders

Vi brukar sällan skriva om extramaterial till spel här på bloggen och i synnerhet inte när det kommer till paketeringar av nya låtar och dylikt till musikspel. Men med Synth Riders (9/10) blir det en smula unikt, eftersom en del tilläggspaket inte bara innehåller nya låtar, utan även en upplevelse utöver det vanliga.

Men först och främst. Om du gillar supergruppen Muse, har du fem sköna låtar som du kan slänga runt dina armar till: Starlight, Uprising, Madness, Reapers samt Pressure.

Men det som gör att jag tycker att detta tilläggspaket är värt att köpa, är den utökade upplevelsen som stavas just ”Experience”. Detta tillägg, vilket tyvärr endast är tillgängligt till låten Starlight, är helt fantastiskt häftigt i VR. Förutom den vanliga typen av nivå som erbjuds i övriga låtar, får jag uppleva ett grafiskt mästerverk i form av hologram-liknande skapelser som framträder ute i rymden.

Experience-tillägget är inte en het nyhet för Synth Riders eftersom det även fanns med i tillägget ”Caravan Palace”. Men det är först i denna expansion som jag uppskattar det till fullo. Det känns nästan som att uppleva spelet i en IMAX-biograf där en 3D-film visas. Det handlar säkert om huruvida jag uppskattar musiken som detta levereras till, men just med musiken och låten från Muse, är det klockrent och väl värt pengarna!

2 kommentarer
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson
    • Martin Svennberg subanbai

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.