Chefredaktörens utmaning [Vecka 5]

Ännu en vecka har passerat, och denna gång har det varit mycket recensionsspelande på menyn. Jag har inte lyckats vara så produktiv med själva skrivandet som jag hade önskat, men sådana veckor uppstår ibland. Den största delen av mitt spelande har lagts på Sébastien Loeb Rally EVO (6/10)vilket är ett spel jag kämpade en aning med när det kom till svårighetsgraden.

Det handlade dock mindre om motståndarna och mer om den basala kontrollen av bilen på de extremt små vägarna, något som jag inte är helt van vid. Rallyspel brukar inte vara de bilspel jag normalt sett tillbringar tid med, men det är ju nyttigt att bredda sina vyer!

Jag har dock svårt att avväga om jag kan säga att jag har “klarat” spelet eftersom själva karriärläget är väldigt omfattande, och något jag hade fått lägga fler timmar på än vad jag önskar för att kunna nå slutet. Eftersom jag ligger en bra bit före i mitt schema kommer jag att låta det ligga så länge, och kanske återkommer till det senare under året om det blir torka.

En hel del tid har lagts på Gravity Rush Remastered också, men jag har inte riktigt nått slutet där än. Jag hade hoppats på att hinna färdigt med min recension under veckan, men feber och annat otyg har påverkat min produktivitet. Veckan har dock inte varit helt utan avklarade spel!

8. Firewatch

Jag är säkert inte ensam om att ha längtat efter detta omtalade indiespel som är en av månadens absoluta höjdpunkter. Det ligger fortfarande embargo på spelet, vilket gör att jag inte får säga mycket mer än att jag har spelat det, men Toby skyndade sig hem från sin solsemester på Sri Lanka för att hugga tag i spelet och skriva ihop en recension.

Ett svar
  1. motz motz

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.