Vad spelar du under nyårshelgen?

Jaha, då var årets sista vecka inne på sina sista dagar. Året som gått har varit helt galet när det kommer till speltitlar av hög kvalitet. Sony har verkligen bevisat att de menade allt de sade med att 2017 skulle bli året för PlayStation VR och jag hoppas att vi får se lika många nya spel till headsetet under 2018.

Helgen som står inför dörren innehåller säkert en hel del festligheter av olika slag, och förhoppningsvis tar du det kanske lite lugnare och spelar med familj och vänner? Personligen har jag visserligen gett upp min tradition att spela Burnout Paradise vid 12-slaget, men jag hittar säkert på något annat i år när familjen somnat!

Martin leker redovisningskonsult (?)

Den här pysen har inget snällt att säga om mitt intrång i hans värld...

Den här pysen har inget snällt att säga om mitt intrång i hans värld…

Jag fick möjligheten att recensera Accounting + vilket är ett VR-spel från skaparen av Rick & Morty. Jag har redan kört igenom spelet en gång men misstänker att det finns en uppsjö av vansinniga galenskaper kvar att utforska, därför blir helgen nog fylld med just galenskap. Och nej, spelet har absolut ingenting med redovisning att göra.

För att toppa den ena knäppa idén med en annan, har jag dessutom börjat spela The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited tillsammans med min hustru. Jag misstänker att det blir en hel del äventyr i den världen under helgen med, då vi båda två har fastnat totalt för upplevelsen.

Johan öppnar stora paket

Zombien hade verkligen kluvna känslor för spelmekaniken i Dead Rising 4.

Dead Rising-serien har jag haft en lång och komplicerad historia med, där jag i omgångar spelat de gamla spelen trots att vissa mekaniker emellanåt driver mig till vansinne. Efter ett år av väntan sedan Xbox-lanseringen får nu PlayStation-spelare även möjlighet att sysselsätta sig med den senaste delen i zombieslaktarserien, och jag ska till slut fördjupa mig i Dead Rising 4: Frank’s Big Package (7/10). Många av seriens egenheter har på gott och ont förändrats, och det är nu ett mer generiskt sandlådespel, men jag ser ändå fram emot att plöja igenom horder av odöda med hjälp av fyrverkeribomber och elektrifierade yxor.

Jerry försöker gripa tag i årets sista platina

Jag hoppas verkligen inte att platinan är gömd i drakens tolvfingertarm.

Tiden är min värsta fiende när jag strävar efter min sista platina för detta år. Jag har hittat alla texter, uppgraderat alla hjältar och fått beskåda det bättre slutet i Odin Sphere Leiftrashir. Ändå finns några pokaler kvar att plocka innan den blå trofén sätter punkt på spelet en gång för alla. Under helgen ska jag försöka äta alla maträtter, genomgå strider mot alla bossarna och låsa upp ett normalt slut innan året tar slut.

Min fru fyller år på nyårsafton och det blir firande i stort sett hela dagen.

Vad spelar du i nyår?

3 kommentarer
  1. Niklas Storm
  2. Jesper Pettersson Jesper Pettersson
  3. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.