Vad spelar du i påskhelgen? [Vecka 13 2021]

Med ganska efterlängtad långledighet runt hörnet kommer många säkert ha möjlighet att ladda batterierna igen. Det kommer ju inte i år heller bli ett traditionellt påskfirande på grund av rådande omständigheter, men det finns förstås ändå möjlighet att inmundiga de obligatoriska äggen och sillbitarna.

Om du, precis som jag, gärna skippar sillen kan du ju tillbringa lite tid med din favoritkonsol istället. Vi börjar med vad som sker i redaktionen under påsken.

Jonny gör en sen nostalgitrip

*Börjar nynna på ”One-Winged Angel”.

Äntligen har jag fått tummen ur och har börjat spela Final Fantasy 7 Remake (9/10). Jag är bara 4 timmar in, men jag gillar vad jag har upplevt än så länge. Det var många år sedan jag spelade originalet, men precis som för så många andra spelare ligger det mig varmt om hjärtat.

Vid sidan av det ska jag även fortsätta äventyra i Dark Souls III (10/10) tillsammans med två av mina vänner.  Vi är ungefär 8 timmar in, men jag har ännu inte lyckats hitta någon spännande utrustning till min ”deprived” som började spelet med höftskynke, klubba och en planksköld.

Martin utplånar gift med magi

Jag ska måla hela världen, lilla mamma

Jag nöp recensionskoden för Poison Control, vilken damp ned i redaktionens mailkorg här om dagen. Påskhelgen kommer därför bestå av att tukta monster och måla bort giftpölar med magiskt stoff. Titeln liknas vid en blandning av JRPG och tredjepersonsskjutare blandat med strategiska pusselelement.

Får jag någon tid över, funderar jag på att köra några träningspass i Pistol Whip (9/10) och kanske även dyka ned i Snowrunner (7/10) – det var alldeles för länge sedan jag fick möjligheten att fastna med ett släp i gyttja…

Jesper åker ner ner för backen

Passande nog är Can I Kick It med A Tribe Called Quest med.

Jag håller för fullt på att spela Tony Hawk Pro Skater 1+2 på min PlayStation 5 och det blir mitt fokusspel under påskhelgen. Att hitta alla gömda samlarobjekt kan ju nästan likställas med en påsktraditionell äggjakt. Räkna med en recension inom kort.

Jag plockade dessutom upp The Pedestrian på vårrean och känner jag för lite variation så blir det pusslande det handlar om.

Vad tänker du spela i påskhelgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.