Vad spelar du i midsommarhelgen? [Vecka 25 2015]

Det har varit en intensiv vecka med alla nyheter och intryck från E3-mässan i Los Angeles och då kan det vara skönt att koppla av med midsommarfirande och kanske lite spelande också. Vädret ser ju ut att passa bra till innesittande och även om det inte släpptes så hemskt mycket nytt denna vecka är det ju ett bra läge att städa upp i skämshögen inför nästa veckas efterlängtade Batman: Arkham Knight.

Johan jagas av LEGO-dinosaurier

20150312122052

Nu när E3-nyheterna börjar lugna ner sig ska jag återgå till mina recensionsuppdrag, och då ligger LEGO Jurassic World högst på listan. Jag har tagit mig igenom majoriteten av kampanjen, men har avsnittet kopplat till den aktuella filmen kvar att avverka. Det är inte omöjligt att jag klämmer in ett biobesök för att se förlagan också.

Därefter ska jag sammanställa mina tankar om Looney Tunes Galactic Sports till PlayStation Vita, och om du funderar på att köpa detta rekommenderar jag dig nog att avvakta till min recension dyker upp nästa vecka.

Martin bejakar sina gamla vanliga laster

Det är svårt att se glad ut när skjortorna går sönder varje dag...

Det är svårt att se glad ut när skjortorna går sönder varje dag…

Jag kommer, liksom Johan, att återgå till mina spel som jag ska recensera; det blir med andra ord Operation Abyss: New Tokyo Legacy och Hyperdimension Neptunia Re;Birth3: V Generation. Det förstnämnda börjar jag sannerligen känna mig klar med och det andra släpps inte förrän några veckor så det känns som att jag har tid för annat också.

Jag har börjat på en helt ny värld i Minecraft där jag trivs väldigt väl. Mitt hus vid stranden börjar ta form och jag har mängder med järn och en hel del diamanter; lyckan ler mot mig! Jag kunde inte heller motstå frestelsen att köpa The Wolf Among Us till PlayStation 4 på rean förra veckan. Helgen kommer med andra ord att erbjuda en del alfahannemaskulinitet.

Virtuell midsommar för Andréas.

Bild från Bloodborne

Midsommarfirande innan det kommersialiserades och blev mer folkligt.

Ah midsommar, den celestiala höjdpunkt på året då skämd mat intas och galenskaper under de motgifter som den måste sköljas ner med leder till hedniska riter runt gigantiska fallossymboler varpå oskulder offras och arga bönder med högafflar drar runt och vill slåss. (möjligen för de missade offret) Med andra ord, bäst på alla vis att hålla sig inomhus och sådär lite ironiskt passande påbörja Bloodborne (10/10) istället.

Därför och för att Mass Effect 3 driver mig till vansinne, så behöver jag en relativ punkt som gör det enklare att överse med och fortsätta det senare.

5 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Macce_1
    • Thomas Thomas
      • Macce_1
  3. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.