Vad spelar du i helgen? [Vecka 6 2022]

Allt eftersom helgen närmar sig med stormsteg börjar vi på redaktionen planera inför helgens spelande. Med titlar som Dying Light 2, Rainbow Six Extraction, Olli Olli World, Monark, The Longest Road on Earth och Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream har vi många recensioner i luften.

Hetast är dock det efterlängtade Horizon Forbidden West vars recension publiceras på sidan under kommande måndag. Tills dess får ni njuta av att läsa om våra spelplaner för den kommande helgen.

Johan kämpar vidare mot maskinerna

Trots att dessa flygfän är livsfarliga, föredrar jag ändå dem framför fiskmåsar

Även om jag såg sluttexterna i Horizon Forbidden West redan i fredags förra veckan kommer jag att tillbringa lite tid till med spelet under helgen innan jag spikar recensionstexten och slutbetyget. Parallellt med detta har jag påbörjat ett nytt varv i Uncharted 4 i samband med nyversionen som släpptes i Uncharted: Legacy of Thieves Collection (9/10). Det var ju inte ett spel som gjorde ont att se på redan i originalform, men på PlayStation 5 är det en riktig visuell fest. 120 FPS-läget gör dessutom att spelkänslan är bättre än någonsin.

Jonny kör lite av varje

”Skatin’ after midnight, rockin’ to the dawn”

De senaste dagarna har jag varvat mutantjagande i Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction med minimalistiskt skateboardåkande i Olli Olli World. Tanken är att jag ska runda av bägge dessa under helgen och klämma ur mig två recensioner.

Brevbäraren välsignade mig dessutom med det svenska co-op-fenomenet It Takes Two häromdagen, så om min bättre hälft är sugen kanske vi även startar upp det.

Jesper är iskall

Det är många år sedan jag spelade något av NHL-spelen och det ska bli intressant att skaffa sig en uppfattning om hur serien utvecklats.

Jag håller fortfarande på att spela det japanska rollspelet Monark och räknar med att ha en recension färdig under den kommande veckan.

Under lördagen ska jag till en kompis och spela NHL 22. Vi är fem spelare som kommer att försöka hitta rytmen och samarbeta mot AIn. Jag är vanligtvis ingen sportspelsfantast, men när det vankas soffsamarbete, är jag inte svårövertalad.

Vad tänker du spela i helgen?

4 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. tomenq
    • Jonny Lindmark Jonny Lindmark
      • tomenq

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.