Vad spelar du i helgen? [Vecka 51 2020]

Slutet på detta märkliga år närmar sig med stormsteg, och i redaktionen har vi mer eller mindre slutfört våra traditionella årslistor som du säkert ser fram emot att läsa i mellandagarna. Det dräller inte av nya spelsläpp, så det är väl ganska lugnt på recensionsfronten, men det finns ju alltid något att sysselsätta sig med.

Vi börjar som vanligt med vad som pågår i redaktionen!

Jesper ändrar livsåskådning

Ett spel som kan spelas med ett finger, men som kräver full koncentration och halvhygglig reaktionsförmåga.

Jag har en boss kvar på min andra genomspelning av Demon’s Souls (10/10) och kommer att spela det en tredje gång för att försöka säkra platinatrofén. Nu handlar det om att påverka världarna och min karaktärs tendens mellan mörker och ljus för att lösa uppdrag och hitta ovanliga föremål.

Med den senaste firmwareuppdateringen av PlayStation 5 verkar viloläge och extern hårddisk med PlayStation 4-spel fungera bättre och jag kanske kör något som jag påbörjade innan den nya konsolen släpptes. Det som ligger och väntar på att spelas klart är One Finger Death Punch 2 och Final Fantasy VII Remake (9/10).

Jonny utforskar framtiden

Det är fredag, så gör som Jackie och unna dig något gott att dricka.

För mig har den här veckans recensionsprojekt varit ingen annan titel än det efterlängtade Cyberpunk 2077. Det har pratats mycket om det här spelsläppet inom spelvärlden de senaste dagarna, men jag ser fram emot att få dela med mig av mina egna tankar kring CD Projekt Reds senaste alster. En recension dyker upp på bloggen inom de närmaste dagarna.

Om jag får en lucka i mitt utforskande av framtiden hade jag även tänkt klämma in en match Blood Bowl 2. Mitt lag av hober, ”Korvpojkarna” är inne på sin sista match i en liga, så man vet aldrig vad som kan hända.

Martin bränner sina broar

Oroa dig inte. Det röda är ketchup – virtuell ketchup!

Jag hann inte riktigt klart med Bridge Constructor: The Walking Dead under förra helgen och tack vare ett sanslöst tempo i arbetslivet, har jag inte hunnit med något spelande i veckan heller. Speltimmarna i helgen består därför i att bygga broar igen.

Får jag någon tid över, har jag och sonen planer på att starta en genomspelning av det lysande Dead Island Definitive Collection (8/10) och kommer självklart att börja med det första spelet i serien; Dead Island.

Vad spelar du i helgen?

4 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Thomas Thomas
  3. Alestes Alestes
  4. Marcus bergström

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.