Vad spelar du i helgen [Vecka 49 2023]

Veckorna går allt snabbare, ännu en helg står runt hörnet och det har blivit dags att börja fundera på vilka spel man skulle vilja se under granen. Skulle det vara så att man inte firar jul eller helt enkelt inte förväntar sig en sådan present är det inget som hindrar en från att unna sig själv ett sprillans nytt spel.

Ibland kan det vara svårt att välja bland titlarna i den djungel av spel som finns, men frukta icke! Bloggens redaktion finns här för er och bjuder på lite inspiration i form av helgens spelplaner.

Jesper känner sig blå

Flygande riddjur brukar kunna bjuda på en hisnande känsla.

Efter att ha avslutat Persona 5 Tactica (8/10) med en platinatrofé har jag nu tagit mig an nästa recensionsprojekt i form av Avatar: Frontiers of Pandora. Det ska bli spännande att se hur Pandora ter sig i spelforumet efter att ha sett franchisen driva filmmediet framåt i form av 3D och datorgenererade specialeffekter.

Jag hann också påbörja Assassin’s Creed: Mirage (8/10) och skulle jag behöva variation är det där jag kommer att hämta den.

Fredrik styr nyhetssändningar

Det gäller att vara snabb att klicka på ’censur’-knappen när gäster börjar svära i soffan.

Jag har dykt tillbaks ned i galenskapen som är Not For Broadcast, då jag hade missat att det under året hade släppts ett par gratis mini-expansioner till det. Så stor del av min helg kommer gå åt till att styra tv-sändningar och göra mitt bästa för att hålla tv-tittarna nöjda.

Dessutom tänkte jag försöka bli klar med min senaste genomspelning av Cyberpunk 2077 och kanske påbörja ytterligare en genomspelning av Baldurs Gate 3 om det finns tid.

Jonny rotar i retrohögen

Raggsockor och kängor i all ära, men var är vinterrocken?

För första gången på länge har jag inga recensioner att pyssla med, något som innebär en helg med helt fria tyglar. På grund av sitt något lugnare tempo (när det kommer till spelsläpp) brukar december månad lämpa sig väldigt bra för att städa upp lite i spelbiblioteket. För mig innebär det delvis att runda av eventuella spel som jag inte riktigt har hunnit spela färdigt, men även möjligheten att ta tag i spel som jag inte riktigt har haft tid för sen innan.

Många nytillskott i min växande PS1-samling gör att det finns ett sug att börja gräva i högen, så det lutar åt att det kanske blir något därifrån. En het kandidat är Tomb Raider som jag påbörjade så smått för några veckor sedan, men det lär troligtvis även bli något nyare spel till PS5 som blir aktuellt.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.