Vad spelar du i helgen? [Vecka 46 2021]

Medan spelsläppen börjar trappa ner inför årsskiftet börjar intensiteten istället höjas i redaktionen för att hinna med alla höjdpunkter som vi kan ha missat under årets gång. Det är ju därför skönt att helgen är runt hörnet, så att vi kan få lite extra tid att avnjuta ett spel eller två.

Innan vi släcker lamporna och slår igen dörren för helgen är det dock dags att dela med oss av några av helgplanerna, och förhoppningsvis kan vi även får reda på vad du har på gång!

Johan har fått en pil i knät igen

Inbjudan till swingerfesten lät intressant från början, men när jag kom dit började jag tveka en aning.

Jag har sedan länge tappat räkningen på antalet plattformar jag har skaffat The Elder Scrolls V: Skyrim till, för att inte tala om antalet timmar jag har tillbringat med det. Men självklart var jag tvungen att kasta pengar på Anniversary Edition-uppdateringen för att få tillgång till de nya uppdragen. Det fanns ju inte tillräckligt med innehåll i spelet till att börja med! Skulle jag tröttna på drakar och grottor finns det ju alltid möjlighet att koppla av med lite fiske som nu har lagts till som ett komplement till överlevnadsläget i Anniversary Edition.

Martin flaxar vidare

Skönt ändå att ha tid att ha tråkigt!

Det har varit en grym vecka i arbetet då jag har pluggat hårt inför en kommande Microsoft-certifiering. Huvudet är helt mosigt och jag behöver verkligen uppleva något lugnt och fint.

Därför är det ju passande att jag knep recensionskoden till A Short Hike; ett lite kortare äventyr där miljön verkar stå mycket för upplevelsen. Efter vad jag har sett i video-form, är det en perfekt titel att sätta sig med för att ta det lite lugnt och ladda batterierna under helgen.

Jesper tar ton igen

En salig blandning av gamla och nya låtar i ett klassiskt upplägg.

Jag har landat recensionsexemplaret av Let’s Sing 2022 och kommer att sjunga för full hals och ta hjälp av dottern för att kunna hårdtesta duett- och lokala tävlingslägen. Recensionen kan du färvänta dig inom kort.

Jag håller dessutom på med min första genomspelning av Marvel’s Guardians of the Galaxy som har överraskat mycket positivt på mig. Nu tror jag att det är mer kvar än vad jag kan klämma in under helgen, men det som står på tur är expansionen till Final Fantasy VII Remake (9/10). Skämshögen är proppfull med höjdarspel men det känns onödigt att gå emot ett sug som finns där.

Vad tänker du spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Marcus
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.