Vad spelar du i helgen? [Vecka 44 2020]

Vi träder nu in i månadens sista helg, och vi kan härmed påbörja nedräkningen till PlayStation 5 på allvar. Själv har jag dock fortfarande inte fått någon bekräftelse på att jag får någon konsol den 19 november, men tummarna hålls förstås intensivt.

Med en intensiv spelmånad framför oss finns det dock fortfarande lite tid att lägga på spelen från oktober, och här är ett axplock av vad som sker i redaktionen denna allhelgonahelg.

Martin stöter ris och tampas med demoner

Att plantera kolhydrater är enklare än Tet-ris!

Min resa med Sakuna: Of Rice and Ruin fortsätter med raketfart. Hittills har jag inte ”stött” på något i spelet som ris-kerar att jag tappar intresset. Istället har jag glupskt skalat av nivå efter nivå i denna underbara kombination av risodlande och nivåutforskande.

Övrig tid går nog åt att tillbringa i skogen; antingen med sonen eller i syfte att hitta lite svamp. Men eventuellt kan det bli så att jag återvänder till platinaträsket för att plocka ytterligare några enkla troféer.

Johan klär på sig zombiemördarbikinin

Jag hatar när zombier fotobombar semesterbilderna…

Med jämna mellanrum påminns jag om spelserien Onechanbara, som ibland slår till med sina gubbsjuka reklamkampanjer och tvivelaktiga kameravinklar. Jag har dock aldrig riktigt tagit steget att testa själva spelen. Den sviten upphör nu.

Recensionskoden till Onechanbara Origin har anlänt och jag kommer att göra en djupdykning i detta actionfyllda äventyr under helgen. Zombier är väl ändå ganska relaterat till Halloween?

Jesper kör parkour i framtiden

I cyberrymden finns det färre fiender och fler pussel.

Jag har fått recensionsexemplaret av Ghostrunner, ett futuristiskt parkourspel i förstapersonsvy. Och spöken hör väl till Halloweenhelgen? Mitt huvudfokus för spelandet blir att springa på väggar och klyva vakter på mitten med en katana.

Nu får jag äntligen berätta att jag har spelat The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV (9/10) de senaste veckorna och det känns som om jag börjar närma mig slutet på den första genomspelningen. Om jag tar en paus från spökspringandet så blir det Erebonia jag besöker. Jag har pausat troféjakten tillfälligt för att se till Cold Steel IV blir min platinatrofé #200 så skulle jag bli klar så väntar omedelbart en till genomspelning på svårighetsgraden Nightmare.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.