Vad spelar du i helgen? [Vecka 43 2021]

Med oktober månads sista helg runt hörnet börjar ju årets slut närma sig med stormsteg, och i redaktionen har förberedelserna får de traditionella årslistorna redan påbörjats så smått. Det finns ju förstås fortfarande en handfull intressanta spelsläpp kvar i år som eventuellt skulle kunna slå sig in på våra listor, för att inte tala om spelen som redan är släppta som ännu inte har hunnits med.

Men först och främst är det dags att avnjuta helgen och dela med oss av spelplanerna som ligger på vänt.

Jesper spelar kort

Livet är kort?

Jag har fått recensionsexemplaret av Voice of Cards: The Isle Dragon Roars och det blir fokuset för mig under helgen. Skulle jag mot all förmodan få tid över eller sug efter något annat så hann jag precis påbörja Marvels’ Guardians of the Galaxy innan jag fick kortrollspelet. Dessutom är jag en ynka trofé från platinan i Final Fantasy VII Remake (9/10) så den säcken ska också knytas ihop och expansionen ska köpas och spelas.

Martin fotograferar spöken

Nej. Jag sade le, inte kramas!

Jag fortsätter min resa in i det mörka, japanska äventyret Project Zero: Maiden of Black Water. Det är inte lika kusligt som sina föregångare, men bjuder ändå på en ordentlig portion störande skräck. Jag återkommer från de dödas rike till nästa vecka för att leverera en recension till dig!

Fredrik jagar en kycklingmiddag

När spelstreamers möts med riktiga vapen går känslorna (och vapnen) varma.

Battle Royale-trenden infekterar fler och fler olika spel och speltyper. Nu släpps det snart ett FMV-äventyr där grundtanken är just det. I Bloodshore möts ett antal influerare, spelnördar och metakändisar på en ö för att göra upp. I den direktsända ultravåldsamma tv-serien Kill/Stream ska de kämpa för sin överlevnad och chansen att bli rika och kända. Vem kommer vinna? Recensionen kommer nästa vecka.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.