Vad spelar du i helgen? [Vecka 42 2021]

Vips, så var oktober i princip slut! Det är bara en vecka kvar i denna sköna höstmånad och det innebär självklart en del nya spel att sätta tänderna i, både för nöjes skull och för att recensera.

För oss på redaktionen finns det inte mycket tid över att rensa i skämshögen men du kanske har några gamla pärlor till spel som du plockat fram och tänker spela i helgen? Låt oss gärna veta i kommentarsfältet.

Jonny går på högvarv

”Ställa in helgen?” Det kan du glömma!

Mitt tålamod har testats mer än vanligt under veckan som har varit. Tillsammans med en vän spelade jag nämligen färdigt Dark Souls III (10/10) ännu en gång för att sedan direkt ge oss på Bloodborne (10/10), en övergång som inte är helt smärtfri (en sköld, en sköld, mitt kungarike för en sköld!)

Med det i åtanke kanske jag borde spela något lugnt och harmoniskt spel i helgen. Självklart blir det tvärtom och jag kommer att kämpa mig igenom det stilistiska äventyret Aeon Must Die! som jag har tänkt att recensera nästa vecka. Som om inte det vore nog kommer nerverna att få sig en dust när jag dessutom tänkte ge mig på nästa del i The Dark Pictures Anthology; House of Ashes som rykande hett dök upp på skrivbordet idag.

Martin harvar rovor och möter sin största skräck

Efter en hel dag i gruvan är det skönt med ett bad!

Jag har två ordentligt annorlunda spel på mitt recensionsbord. Dels består helgen av en del ytterligare hårt arbete i Story Of Seasons: Friends of Mineral Town vilket är en återutgivning av Nintendo DS-titeln Harvest Moon: Friends of Mineral Town. Jag har redan tillbringat en vecka med att skörda rovor i spelet för att få råd att uppgradera min lilla stuga för att kunna laga god mat. Men mer tid behövs innan jag är redo att berätta mer om detta.

Sedan damp det ned en titel som jag ömsom längtat efter och ömsom fasat att återvända till. Jag har ganska traumatiska minnen av spelet då jag spelade den på den allra första Xbox-konsolen. Men tydligen är det dags för mig att möta mina rädslor, hänga på mig kameran och bege mig ut på japansk spökjakt i Project Zero: Maiden of Black Water

Vad spelar du i helgen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.