Vad spelar du i helgen? [Vecka 42 2014]

Hösten är ett faktum med tanke på att de nya spelen haglar och regnet slår mot fönstret. Det tråkiga vädret är dock en perfekt ursäkt för att tillbringa lite mer tid med den ständigt växande högen av spel. Kanske är Destiny fortfarande på menyn i helgen, eller har du kanske fastnat i Peggle 2 som släpptes denna vecka? Idag släpps dessutom Borderlands: The Pre-Sequel vilket borde tilltala alla som tycker att Destiny har alldeles för få intressanta vapen.

Johan kommer förhoppningsvis att kunna köra bil online

Lyckligtvis är kameravinkeln i spelet lite bättre än så här.

Jag har tillbringat mycket tid med Driveclub den gångna veckan för att kunna sammanställa en recension av spelet. Problemet är att det fortfarande saknas en hel del onlinefunktioner, men det kommer förhoppningsvis igång i helgen. Oavsett kommer ni att kunna läsa mina intryck av spelet i en recension nästa vecka.

Jag har dessutom införskaffat Minecraft, och tänkte därför undersöka om det är ett spel för mig eller inte. Jag är en av de ytterst få människor som aldrig har spelat det och det ska bli intressant att se om jag lyckas fastna lika hårt som många andra har gjort.

Martin försöker förstå japanska

Jag fattar ingenting men det går bra...och musiken rockar verkligen!

Jag fattar ingenting men det går bra…och musiken rockar verkligen!

För någon vecka sedan fick jag mitt importerade exemplar av Bakumatsu Rock: Ultra Soul som visade sig vara en grafisk novell blandat med rytmspel, vilket jag inte riktigt hade förstått. Eftersom all text och dialog är på japanska så hänger jag inte riktigt med i allt som händer men det är å andra sidan inget konstigt när det gäller japanska spel, eller hur?

Jag tänkte också koppla av med Minecraft för PlayStation Vita, där jag tänkte försöka få min platinumtrofé så snabbt som möjligt. Fyrkanterna varvar jag med det utsökta Valiant Hearts och Castle Storm Complete Edition och kanske tar jag mig tid och fortsätter min genomspelning av Hatsune Miku: Project Diva f (8/10) på den högsta svårighetsgraden.

Vad tänker du spela i helgen?

3 kommentarer
  1. motz motz
    • Johan Lindros Johan Lindros
  2. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.