Vad spelar du i helgen? [Vecka 41 2022]

Helgen kommer för de flesta som räddaren i nöden efter en kämpig arbetsvecka, och även om man inte har haft en sådan kan nog många stämma in i att helgen är veckans höjdpunkt. Spelsessionerna man lyckas klämma in efter en arbetsdag har ju alltid skuggan av kommande arbetsdag vilande över sig, något man slipper oroa sig för på helgen. Att vi på bloggen slappnar av lite extra och laddar upp med spelplaner är därför inget som förvånar.

Johan fantiserar om en tom uppdragslista

En helt vanlig dag som japansk detektiv

I veckan som gick började jag fördjupa mig i Final Fantasy XV (8/10) och drogs omedelbart in i det underhållande stridssystemet. Jag har även blivit uppslukad av mångfalden av sidouppdrag, vilket har gjort att det börjar bli svårt att ta beslut om vilket uppdrag jag ska fokusera på härnäst. Sidoaktiviteterna är dock oftast tillräckligt korta att det inte är några problem att varva in dem mellan de längre huvuduppdragen.

Jag har även sparkat igång ett nytt varv i Lost Judgment (8/10). Jag införskaffade säsongspasset på en rea nyligen och tänkte att jag lika gärna kan beta av huvudberättelsen också innan jag ger mig på Kaito Files-expansionen.

Jonny blandar nytta med nöje

Ungefär så här spanar jag ut över helgen.

Det är sällan jag har en så tom helg som jag kommer att ha den här veckan. Detta måste så klart utnyttjas och därför passar jag på att trycka in speltid så det står härliga till. Mitt huvudfokus kommer att ligga på det till synes udda äventyret The Last Oricru, men även på att fortsätta forma en slutgiltig åsikt kring Overwatch 2.

Det hela känns som en bra mix och ungefär vad jag lär hinna med under de kommande dagarna.

Martin hoppar ned i avgrunden igen

Så…Crimson Splitjaw. Vi möts igen!

Då jag inte har några aktiva recensionsprojekt, tänker jag helt omfamna Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness (10/10). Jag har lyckats öka upp min utdelning av skada väldigt mycket och känner mig redo att närma mig den yttersta gränsen nere i djupet som är nåbart för människor.

Förmodligen tar jag mig an några ytterligare sidouppdrag i spelet också då det är några riktigt stora bestar som måste stryka på foten och där jag inte haft någon chans tidigare.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.