Vad spelar du i helgen? [Vecka 39 2020]

Ännu en vecka har nu passerat, vilket innebär att vi är ytterligare en vecka närmare PlayStation 5-lanseringen. Peppen är förstås växande i redaktionen, och jag hoppas att vi snart får reda på lite detaljer om själva operativsystemet snart också.

Innan dess finns det som bekant en hel del spel att ta sig igenom, och här är vad som pågår hos oss!

Martin avslutar Max-sagan med race

Tugga på mina spikar!

Som tur var, drabbades jag inte av den ökända buggen som gör att det inte går att hitta alla samlarföremål i Mad Max (8/10). Därför kommer helgen förmodligen bestå i att köra de sista biltävlingarna för att så småningom knipa platinatrofén i detta underbara spel.

Finns tid över, tänkte jag gräva vidare i skämshögen och se om jag har någon annan titel som jag inte riktigt är klar med.

Jesper spelar skuggspel

Vad får du om du blandar Limbo och dockteater?

Jag håller på att spela pusselspelet Projection: First Light med avsikt att recensera det. Håll utkik efter mitt omdöme under nästa vecka.

Förutom Projection så tänker jag fortsätta min resa genom Midgar och Final Fantasy VII Remake (9/10) där jag nu är vid den inhägnade stadsdelen med traditionell sydostasiatisk arkitektur. Spelet både ser bedårande ut och de vackra tonerna får mig nästan att gråta av glädje.

Som om inte det vore nog är jag inne i en period där jag har energi och känner glädje av troféjakten och jag kanske river av lite Ratalaika-, Telltales eller Artifex Mundi-spel också.

Johan organiserar sin brottslighet

Smuggelspriten går igenom lite fler kontroller nu i coronatider.

Primärt kommer helgen att tillbringas som flytthjälp, men det kommer säkert att kunna klämmas in en del spelande också. Då ligger förstås det nyligen släppta Mafia: Definitive Edition högt uppe på priolistan, då det var ett av mina absoluta favoritspel när det begav sig.

Jag kommer inte att stå för recensionen dock, utan denna ära har gått till Jonny. Finns det någon ytterligare tid över kanske jag kommer att återvända till mina kära lastbilar i Snowrunner (7/10) också.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.