Vad spelar du i helgen? [Vecka 37 2021]

Det börjar vankas spelhöst på allvar nu, med en hel uppsjö av intressanta speltitlar som både har släppts de senaste dagarna, och en del som är bara runt hörnet. I redaktionen har vi fullt upp med att se till att vi tillhandahåller våra intryck från så många av dessa som är möjligt. Bara den gångna veckan har du kunnat läsa om allt från postapokalyptisk golf till snabba igelkottar, vilket säger en del om bredden på de många tillgängliga spelen.

Innan du får dela med dig av dina spelplaner i helgen går vi traditionsenligt igenom vad som händer på redaktionen den närmsta tiden.

Jonny gör allt för att överleva

”Smile, you son of a …”

Igår började jag än en gång spela Returnal (10/10) efter en kort tids uppehåll. Trots att svårighetsgraden har skruvats upp en aning sen jag började med spelet känner jag mig inte ringrostig, och det ska bli spännande att se vart handlingen tar vägen.

Jag har dessutom nyss låst upp lite nya vapen som jag inte riktigt har satt mig in i ännu. Det tar ett tag att låsa upp vapnens olika förmågor, vilket ger något av en spännande liten inlärningskurva. Man kan därför med lätthet säga att jag har en del att bita i.

Martin fortsätter att vara bussig

Det gäller att stanna precis innanför den gula markeringen om jag vill få bonuspoäng!

Mitt imperium växer i Bus Simulator 21. Rutterna blir flera, jag får utökning av fler trötta busschaufförer och armadan av virtuella åkdon växer för varje timme jag tillbringar tillsammans med spelet. Helgen innebär inte speciellt många tillfällen att roa mig med detta udda nöje, men jag kan garantera att de få stunder jag har av ledig tid, kommer att tillbringas i förarsätet!

Jesper reser sig i sagan

De två huvudpersonerna får tampas med drakar, men inte så mycket demoner.

Jag spelar actionrollspelet Tales of Arise för fullt med avsikt att recensera det. Det är fullt fokus och jag har inte startat något annat spel på min PlayStation 5 sedan det damp ned hos mig. Om jag skulle bli klar med det så blir det städning eller något småspel eftersom Kena: Bridge to Spirits släpps nästa vecka och det kommer att bli mitt nästa spel.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.