Vad spelar du i helgen [Vecka 37 2015]

Så var det äntligen fredag igen! Det är två veckor kvar till lön och vi som har pengar kvar har nog svårt att hålla i dem under den ljuvliga spelhösten som tar oss med storm. För mig som är en smula besatt av Hatsune Miku innebär denna fredag att jag kan börja njuta av musiken på ytterligare en japansk plattform. Vädret gör att det känns mer och mer befogat att skippa utomhusaktiviteterna till förmån för konsolspelande.

Veckorna som har gått har fyllt på många spelares ångest, tack vare den mängd spel som släppts och på redaktionen arbetar vi för fullt med att spela klart långa, trevliga äventyr. Det är dags att berätta om planerna för helgen – först ut att berätta är som vanligt några av oss på bloggen men sedan vill vi höra vad ni har för planer!

Martin har lite svårt att se…

Drömscenario i Stockholmstrafiken...ANVÄND BLINKERS!!

Drömscenario i Stockholmstrafiken…ANVÄND BLINKERS!!

Vindrutan på mitt amerikanska vrålåk gick sönder för ett tag sedan och därför blåser sanden rätt in i bilen. Det går fort fram genom sanddynerna och ögonen fylls av skavande, kliande sand. Jag bryr mig inte ett dugg eftersom jag är fast besluten att utkräva min hämnd på min nemesis: Scrotus. Ja, du gissade rätt – jag spelar Mad Max för recension och har som vanligt svårt att hålla mig till huvuduppdragen. Det finns helt enkelt för mycket att upptäcka i världen men någon gång ska jag ta mig ända fram!

Förutom strider till fots och i höga hastigheter i min bil, kommer jag även att försöka guida den blinda flickan Rae i spelet Beyond Eyes. Jag har ännu inte startat äventyret men det lilla av spelet jag sett har varit bländande vackert.

Anton äter larver…

Drömscenario i Stockholmstrafiken...ANVÄND BLINKERS!!

Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig, för att jag äter mask!

Nynnandes Jojje Wadenius hit Min Mask letar Anton efter mat och vatten i öknen samtidigt som han slår sig förbi seniga War boys. Ibland är bristande kampsportskunskaper och rejäla rallarsvingar minst lika tillfredställande som perfekta ninjamoves. Max slåss mer som Joel i The Last of Us (9/10) än som Läderlappen i Batman: Arkham knight (8/10). Men det spelet jag tänker mest på när jag susar genom ökenlandskapet är det bortglömda rockarröjet Brütal Legend.

Toby jagar mandelmonster…

Tjena, ditt cthululiknande freak.

Tjena Amygdala, ditt mandelformade freak.

Efter en kort paus har jag tagit tillräckligt med mod till mig för att återvända till Bloodborne (10/10). Igår fick Martyr Logarius åka på däng i Cainhurst, och nu har jag tagit mig till Nightmare Frontier för att ge mig på Amygdala och hens Cthulhu-liknande uppsyn med ett mandelformat huvud. Det kommer förmodligen att gå åt skogen som vanligt i början, men målet är att komma vidare innan helgens slut. Det brukar ju gå till på det viset.

Det här är ett axplock av vad vi gör, vad spelar ni i helgen?

5 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. motz motz
  3. Macce_1
  4. Toby Lee Toby Lee
    • Johan Lindros Johan Lindros

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.