Vad spelar du i helgen? [Vecka 29 2021]

Sommarstiltjen har tagit tag i bloggen denna vecka, dels baserat på få spelsläpp men även för att vi har en del av redaktionen på semesterfirande i olika delar i landet. För undertecknad dröjer det ett par veckor till innan semesterlugnet kan infinna sig, även om det huvudsakligen kommer att tillbringas på hemmaplan.

Trots den relativa speltorkan finns det ju ändå en del aktivitet kvar i redaktionen, och här kan du få en inblick i vad som sker.

Jonny reser till Japan

Swooooosh!

För mig kommer de kommande dagarnas spelfokus ligga på två helt olika titlar. Den ena av dessa är Samurai Warriors 5 där jag har huggit ner tusentals fiender (i ändlösa kombinationsattacker) i kampen om japanska landmärken. Detta kommer jag även att fortsätta med i helgen.

Mitt andra äventyr är Dead Cells (9/10) som jag lite smått har börjat med under semestern. Som många andra spel har det legat på skämshögen allt för länge, och i form av ett roguelike-spel funkar det bra att ha som sidoprojekt till Samurai Warriors som jag tänkte recensera under nästa vecka.

Johan räddar lokala arkadhallen

Fennel borde veta bättre än att göra affärer med snubben som hänger bakom arkadhallen.

Med tanke på det semesterrelaterade manfallet i redaktionen har jag tagit mig an ett par recensionsprojekt som jag kommer att tillbringa tid med i helgen. Dels kommer jag att iklä mig rollen som räven Fennel som tillsammans med sina speltokiga vänner ska försöka förhindra nedstängningen av det populära spelhaket i Button City. Vid sidan av detta kommer jag att spela det stämningsfulla Lost at Sea som du kommer att kunna läsa en recension av nästa vecka.

Vad kommer du att spela i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
    • Martin Svennberg Martin Svennberg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.