Vad spelar du i helgen? [Vecka 25 2020]

Ett relativt lugn har lagt sig över redaktionen denna vecka, med lite färre pågående recensionsprojekt. Det är ju lite av den tiden på året där det som är på tapeten i spelbranschen mer handlar om vad vi kan se fram emot framåt hösten.

Eftersom det är midsommarafton på fredag får vi dessutom en kort arbetsvecka, men det stora dilemmat hos många kommer säkert att vara om det blir midsommarfirande eller The Last of Us Part II (9/10).

Här är ett axplock av vad som sker i redaktionen under denna långhelg!

Jesper utforskar Seattle

Nu slutar du hugga ved omedelbart!

Jag har spelat småspel och klarade i veckan ännu ett varv i det fantastiska Dark Souls III (10/10) för att undvika att påbörja något större projekt innan The Last of Us Part II (9/10) släpps. En lokal butik har nattöppet och jag tänker hämta ut mitt exemplar tidigast möjligt på Midsommarafton och helgens speltimmar kommer att vigas till det.

Min stora förhoppning är att det bjuder på en lika omvälvande emotionell berg-och-dalbana som föregångaren och att Naughty Dog har skildrat människor lika bra som i sina tidigare spel.

Jag har dessutom ett recensionsspel på mitt bord i form av actionstrategispelet Desperados III som utspelas i western-miljö. Det blir en hel del krutrök och pang-pang där.

Martin utforskar havet

En dröm går i uppfyllelse. Att få dyka med en val!

Jag blev oerhört lycklig när vår chefredaktör lyckades få en recensionskod till Beyond Blue; en undervattenstitel, djupt inspirerad av Blue Planet-filmerna.

Därför kommer jag att tillbringa helgens lediga timmar med att utforska havens djup och umgås med intelligenta varelser såsom delfiner och valar. Recensionen kan du läsa under nästa vecka.

Johan har hamnat i en koreansk koma

Fullt rimlig reaktion.

Det har varit relativt lugnt på recensionsfronten den gångna veckan, åtminstone här på PSbloggen. På systersajten Switchbloggen är det dock full rulle, där jag bland annat håller på att recensera The Coma 2: Vicious Sisters. Det kommer att dyka upp en recension även här på PSbloggen för detta spel, men det är istället Jonny som har fått äran att kämpa sig igenom dessa skräckinjagande miljöer på PS4.

Det blir säkerligen tid för lite avkopplande i Astroneer också, där jag nu har besökt samtliga planeter och börjat etablera början till baser på alla dessa ställen. Nu börjar den långa processen att utforska samtliga dessa ställen på djupet också.

Vad spelar du i midsommarhelgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.