Vad spelar du i helgen? [Vecka 24 2018]

Nu är det helg igen och för mig är det dags att lägga spelen och skrivandet under stolen framför mig eller i ett av bagageutrymmena ovanför stolarna. Japp, det är äntligen dags att ta lite semester och självklart är resmålet återigen Japan!

Resten av redaktionen kommer dock att spela och jobba på som vanligt och förmodligen kommer jag inte att kunna hålla mig ifrån bloggen under kvällstid. Det finns ju fortfarande enormt mycket nyheter och information att konsumera från årets E3-mässa som gång på gång levererat häpnadsväckande material. Om du vill läsa våra artiklar om mässan, kan du klicka här för att få tankarna serverade på ett fat.

Nog om resor och mässor, nu är det dags att avslöja spelplanerna för helgen!

Martin umgås med Miku och provar nya Vita-titlar

Det bästa med Luka Luka Night Fever är att den finns i Taiko Drum Master också!

Det bästa med Luka Luka Night Fever är att den finns i Taiko Drum Master också!

På planet till Japan kommer jag förmodligen att nöta lite fler låtar i Hatsune Miku: Project Diva F 2nd (9/10) och hoppas på att vocaloiderna vill interagera med mig. Kampen för en platinatrofé håller i sig men jag tänker inte ge mig.

Jag tänker även ha med mig ett gäng småtitlar som jag har köpt men inte provat ännu. Till Vitan laddar jag ned Atomic Ninjas, Squares, 36 Fragments of Midnight, Claire: Extended Cut och Uncanny Valley. Förhoppningsvis faller någon av titlarna mig i smaken, annars finns det ju en hel del galna program på japansk TV som jag kan njuta av på kvällen.

Jerry umgås med Chloe, soldyrkare och slemmiga varelser

Chloe och Rachel – rebellerna utan skäl.

Jag har tagit mig an recensionsexemplaret av Slime-San Superslime Edition, och det kommer kommer att vara högsta prioritet att fortsätta vidare med det slemmiga äventyret under helgen.

Efter att jag påbörjade Life is Strange: Before the Storm, tog även min fru sig an Chloes historia och även tagit platina i det. Jag är glad för hennes skull och tänker själv också ta pokalen i helgen. Utöver detta kommer jag garanterat att fortsätta vidare i Dark Souls Remastered (10/10).

Jesper försöker hitta en hund

Du spelar som låtsaskompisen med den osynliga jättehanden.

Jag sitter spelar två recensionsspel för fullt, där det ena är grottkryparen The Lost Child som jag pratade om redan förra veckan. Det andra är PlayStation VR-spelet Along Together där du hjälper ett barn hitta sin bortsprungna hund. Det är ett pusselspel med plattformselement som jag satsar på att spela färdigt i helgen.

Förutom detta fortsätter jag i Assassin’s Creed Origins (9/10) och att plocka minst en PlayStation 4-trofé om dagen för att ha chans att vinna den snygga blåa konsolen i begränsad utgåva.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.